Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum iubesc cei din zodia Fecioară

În dragoste, o Fecioară va fi pretențioasă și va avea nevoie de timp pentru a-și găsi partenerul ideal. Când vine vorba de romantism, Fecioara este un semn timid și de multe ori încearcă să ascundă acest fapt în spatele unei fațade foarte logice. Un pic singuratică din fire, o Fecioară va fi mai mult decât fericită să rămână singură, până când persoana potrivită va apărea în calea lor. Fecioarele sunt greu de prins. Ele pot părea misterioase, deoarece sunt atât de liniștite și rezervate și iubesc să-și petreacă timpul singur.

Fecioara își va arăta iubirea printr-o devotament fără sfârșit și o bucurie de a-și face partenerul fericit. Fecioara straluceste atunci cand fac ceva util si de ajutor pentru partenerul lor si dragostea cu siguranta aduce cele mai bune lucruri in acest semn. Ele sunt extrem de pretențioase cu tot ce le înconjoară, de la alimente, la curățenie, îmbrăcăminte și parteneri. Când vă întâlniți cu o Fecioară, asigurați-vă că le scoateți la cină, deoarece iubesc mâncarea, dar mai întâi întrebați dacă au restaurante preferate sau ce fel de mâncare preferă.

Îndrăgostirea poate dura mult timp pentru o Fecioară. Ei cred în iubirea adevărată! Uneori, tind să se retragă emoțional și pot să pară reci și îndepărtați, deși ei sunt cu adevărat foarte calzi. Standardele ridicate ale Fecioarei pot fi un pic provocatoare, totuși puteți fi siguri că vor scoate în evidență cele mai strălucite lucruri din iubitul lor, dacă le vor permite. Ei au tendința de a critica, în special partenerul, dar singura lor intenție este să ajute. Pur și simplu nu pot ajuta decât dacă observă greșelile altora.

loading...

Add comment