Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Rămâi singură până când întâlnești pe cineva care poate fi iubit și prieten în același timp

Viața este perplexă. Uneori, poate părea că lucrurile merg atât de încet. Dar există și momente în care totul vă poate trece aparent cât vei clipi din ochi. Un an întreg se poate simți ca și o lună întreagă care tocmai a trecut. Există atât de multe schimbări de care aveți nevoie în viață și uneori încep să vă copleșească cât de des au apărut. Totul în viață pare atât de trecător. Sunt oameni care sunt în viață astăzi și nu se vor trezi chiar mâine dimineață. Tot ce ai acum este ceva ce ai putea pierde într-o chestiune de secunde.

Deci, de ce ai vrea vreodată să te stabilești lângă cineva care nu te merită? De ce ați vrea vreodată să vă mulțumiți să rămâneți într-o relație cu cineva care chiar nu adaugă nici o valoare reală vieții voastre? De ce ai fi în regulă cu o persoană care nu te împinge să devii tu o persoană mai bună? De ce ai fi în regulă cu o viață de dragoste atât de tristă și mediocră, chiar dacă știi că dragostea ar trebui să fie cea mai uimitoare experiență pe care ai putea-o împărtăși vreodată cu o altă ființă umană?

În loc să te obligi să fii într-o iubire care nu este potrivită pentru tine, ai răbdare. Dragostea potrivită va veni în cele din urmă. Trebuie doar să vă asigurați că rămâneți întotdeauna răbdători în ceea ce este cu adevărat dragostea.Trebuie doar să vă asigurați că, atunci când dragostea va bate la ușă, sunteți gata să o primiți cu brațele deschise. Trebuie doar să vă lipiți de speranțele că dragostea există cu adevărat și că meritați foarte mult. Așteptați ca o persoană specială care va putea să vă arate ce înseamnă cu adevărat dragostea să vine în viața dvs.

Rămâneți singuri până când întâlniți persoana care vă va ajuta să visați mai mult, cineva care vă va încuraja să vă deschideți cu adevărat aripile. Rămâneți singură până când întâlniți persoana vă va ridica ori de câte ori vă împiedicăți sau cădeți.Rămâi singură până când întâlnești acea persoană care va vedea lumina din tine chiar și atunci când oricine altcineva va căuta vreodată întuneric.

Stați singuri până când întâlniți persoana care vă va ține mâna și vă va îmbrățișa ori de câte ori simțiți că lumea este prea mult pentru voi. Aceasta este persoana care va fi întotdeauna gata să vă bată cu un zâmbet și cu o față prietenoasă chiar și atunci când restul lumii pare să te judece.Acel cineva care ar face tot ce este necesar pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde trebuie să fiți.

Ei ar fi chiar dispuși să compromită propriile nevoi și bunăstarea doar pentru a vă asigura că sunteți fericiți și în regulă. Rămâi singură până când întâlnești acea persoană care te vede pentru cine ești cu adevărat și te acceptă indiferent. Rămâi singur până când întâlnești acea persoană care te poate învăța ce înseamnă cu adevărat să fii iubit necondiționat. Rămâneți singuri până când vă întâlniți cu o persoană care va lupta mereu pentru dvs. chiar și atunci când simțiți că nu meritați. Rămâi singură până când îți vei întâlni iubitul care poate fi și cel mai bun prieten al tău.

loading...

Add comment