Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Nu am întâlnit niciodată un om puternic cu un trecut ușor”

Curajul nu se formează în absența fricii … și puterea nu se formează niciodată în absența greutăților.Oamenii puternici cad jos, nu stau jos. Oamenii puternici simt că renunță, dar nu o fac niciodată.Oamenii puternici nu sunt feriți de provocări.Numai prin experiența încercării și a suferinței sufletul poate fi întărit, viziunea curățată, ambiția inspirată și succesul obținut.Uită-te înapoi în trecut, și gândește-te la cum te-a făcut mai puternic, mai înțelept sau mai bun.Folosește de fiecare dată durerea trecutului tău pentru a-ți crea un viitor mai bun.

Un om puternic trece prin întuneric și găsește întotdeauna lumina.Când lucrurile par imposibile, amintește-ți că orice este posibil dacă continui.Când simți că nu ai putere în interior, sapă un pic mai adânc în sufletul tău și descoperi ce este într-adevăr în interior.Doar prin această luptă, vei deveni mai puternic și vei fi mai înțelept.

A fi uman înseamnă a avea provocări. A fi uman înseamnă a experimenta valori maxime și minime și în acele momente joase se formează personajul. În acele momente joase, în refuzul de a renunța, se formează forța.Dacă găsești puterea, gândește-te la tot ce este bine în viața ta. Știți că binele este mai puternic decât provocările voastre, și continuă să lupți întotdeauna pentru acel bine. Ai mult mai multe de oferit. Cu atât mai mult pentru a trăi.

Forța este câștigată cu greu în viață. Nimeni nu o poate cumpăra. Forța este construită din provocare, din dificultate, din depășire a problemelor.Înfruntarea provocărilor și a problemelor te face mai puternic.Provocările sunt o parte din viața de zi cu zi. Ele ne fac mai puternici și fără ele viața devine oarecum lipsită de sens, deoarece nu avem cu ce să comparăm vremurile bune.Aceste provocări apar sub multe forme. Dar, indiferent de provocare, este important să știi să te confrunți cu ele.Făcând acest lucru te va face să simți că poți avea grijă de tine, te va face, de asemenea, să înțelegi valoarea a ceea ce ai acum.

Astăzi, sunt recunoscător pentru fiecare greutăți, pentru fiecare provocare, pentru fiecare luptă grea. De ce? Căci au tăiat în mine, o forță interioară care se ridică, de fiecare dată când întâmpin o nouă dificultate.De aceea, fii mândru de cicatricile tale! Fii mândru de trecutul tău!

loading...

Add comment