Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Rămâi singură până când găsești persoana care poate să-ți fie mai mult decât iubit

Viața poate fi confuză. Uneori simți că timpul trece atât de încet, iar alteori simți că totul se întâmplă atât de repede.Totul în viață se schimbă. Oamenii din jurul tău se schimbă. Mediul din jurul tău se schimbă.Tu te schimbi.Totul în viață este trecător.Nimic nu este permanent. Tot ceea ce ai acum, viața îți poate lua atunci când te aștepți cel mai puțin.

Deci, de ce să pierzi timpul cu o persoană care nu te merită? De ce să rămâi blocat lângă o persoană care nu merită atenția ta, să nu mai zicem că nu merită dragostea ta? De ce să oferi inima ta cuiva, care nu-ți răspunde în același mod? De ce te-ai conforma cu cineva care te tratează ca o a doua opțiune?

Crede-mă – ești mai bună decât atât. Și meriți pe cineva mai bun decât acesta.În loc să fii cu cineva care nu te merită, ai răbdare.Rămâi singură.Pentru că persoana potrivită va intra la un moment dat în viața ta.Iubirea adevărată va ieși în calea ta atunci când te aștepți cel mai puțin. Și singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te asiguri că nu te mulțumești niciodată cu cineva care nu este capabil să-ți ofere dragostea pe care o meriți.

Rămâi singură până găsești persoana care îți va arăta că dragostea nu trebuie să fie grea și dureroasă. Persoana care îți va arăta ce înseamnă cu adevărat să fii îndrăgostit.Persoana care va fi mai mult decât un simplu iubit.Persoana care îți va fi cel mai bun prieten.Cea mai mare bucurie a ta.Puterea ta.Curajul tău.Protectorul tău. Sanctuarul tău. Refugiul tău sigur. Lumina ta călăuzitoare. Speranța ta.Rămâi singură până îl vei găsi pe cel care te va accepta și te va prețui pentru cine ești. Cel care nu te va critica sau te va judeca pentru nesiguranțele și temerile tale.Cel care va fi conștient de toate slăbiciunile și imperfecțiunile tale și totuși nu te va face niciodată să te simți slabă sau lipsită de importanță.Rămâi singură până îți vei găsi pe cel care îți va putea vedea adevărata valoare.

Rămâi singură până găsești pe cineva care te va încuraja să visezi și să-ți urmărești obiectivele, indiferent de cât de înalte sunt acestea. Cineva care vă va încuraja să vă întindeți aripile și să zburați în locuri în care nu ați fost niciodată. Cineva care va fi acolo să te ridice dacă vei cădea.Persoana care va face tot posibilul pentru a menține mereu vie flacăra iubirii și a pasiunii.Rămâi singură până îl vei găsi pe cel al cărui suflet se potrivește cu al tău.Cel care te va învăța ce înseamnă să iubești pe cineva necondiționat. Cel care te va iubi chiar și atunci când ție îți este greu să iubești.

loading...

Add comment