Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O mămică din Sibiu și fetița ei de 3 ani nu au ce mânca în această perioadă grea

Este vorba despre Șamu Monica, o femeie din Sibiu, care locuiește împreună cu fetița ei, Anais, în vârstă de doar 3 ani, în cartierul Gușterița.Femeia muncea cu ziua, acolo unde era chemată, și câștiga câțiva bănuți pentru a putea să-și hrănească fetița.Acum, datorită stării de urgență, femeia nu a mai avut posibilitatea să meargă la muncă, iar viața lor a devenit din ce în ce mai grea.Viața ei nu era roz nici înainte de pandemie, dar acum este din ce în ce mai grea.De când nu mai are unde să-și câștige pâinea, Monica abia dacă își mai permite să-i dea fetiței de mâncare.

„Eu am muncit înainte. Mergeam cu ziua, la unul și la altul. Aduceam un ban să pun ceva pe masă. Stau singură cu fata și acum abia dacă ne mai descurcăm. Avem noroc că ne mai ajută vecinii”, a spus Monica.Ea nu-și dorește nimic altceva în momentul de față, decât să nu-și vadă fetița de trei ani flămândă.Nu poate suporta gândul că o pune la culcare înfometată, deoarece nu are ce să-i dea.

Sibienii cu suflet mare care au posibilitatea de a o ajuta pe această femeie, în această perioadă grea să nu ezite. Monica locuiește în Sibiu, în cartierul Gușterița, pe strada Măceșului, numărul 10.

Din păcate, viața multor familii care se întrețineau din munca la zi, este foarte grea în această perioadă. Ei sunt îngrijorați că ziua de mâine nu le va aduce nimic pe mese.Pandemia de coronavirus ne-a schimbat tuturor viețile.Dar celor care treceau prin momente mai grele și nu le ajungeau banii să-și crească copiii, acum le este din ce în ce mai greu.S-au schimbat multe lucruri în jurul nostru.Stăm acasă și așteptăm să fim chemați la muncă cât de curând.Suntem nevoiți poate să ne restrângem cheltuielile, nu mai putem ieși în parcuri sau în natură la plimbare.De aceea, poate că acum este momentul să ne gândim mai mult la cei din jurul nostru și să-i ajutăm cu puținul pe care îl avem.Nu ne rămâne decât să respectăm toate prevederile acestei ordonanțe de urgență și să sperăm că viața noastră la reveni cât de cât la normal în viitorul apropiat.

loading...

Add comment