Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă fugi de Dumnezeu, El nu va alerga după tine, dar te va aştepta

Probabil mulți dintre noi am avut o perioadă în viața noastră când ne-am dorit să dispărem.Au fost momente în care ai fi dorit să fugi de la Dumnezeu pentru că nu ai vrut să faci ceea ce El te-a chemat să faci sau să te pocăiești de un păcat anume? Din nou, cred că mulți dintre noi am experimentat acest lucru cel puțin o dată în viață.

Dar adevărul este că nu poți fugi de Dumnezeu. Fizic nu există niciun loc în care să putem merge acolo unde Dumnezeu nu ne poate vedea și nu există gânduri sau sentimente pe care să le putem ascunde de ochii atotcuprinși ai lui Dumnezeu.

Dumnezeu este omniscient, adică atotștiutor, precum și omniprezent, adică pretutindeni prezent. Aceste două atribute fac imposibil ca cineva să se ascundă sau să fugă de Dumnezeu. Nu există nici o teamă că puteți suprima, nici o neliniște pe care o puteți ascunde, niciun păcat pe care îl puteți pretinde că nu există sau sentimente de singurătate, tristețe sau frustrare pe care le puteți îngropa suficient de adânc pentru ca El să nu poată vedea. Viața noastră este o carte deschisă, iar partea cea mai adâncă a sufletelor noastre este pusă în fața lui Dumnezeu.

Dacă fugi de Dumnezeu, El nu va alerga după tine, dar te va aştepta întotdeauna.Dumnezeu te iubește, și este intim conștient de tot ceea ce se întâmplă în viața ta, astfel încât El să te poată mângâia atunci când ai nevoie de confort, să te vindece când există durere și să te salveze când există necaz.Din fericire, Dumnezeu nu se obosește niciodată, bunătatea Lui este incomensurabilă și răbdarea Lui este uluitoare.Chiar dacă poate noi de multe ori încercăm să-l ascundem, să fugim sau să-L ignorăm pe Dumnezeu.Dar El vede toate și acționează într-un mod care este întotdeauna pentru sfințirea noastră și gloria Lui.

În loc să alergi sau să te ascunzi de Dumnezeu, aleargă la El și deschide totul în viața și inima ta. Ia mângâiere în faptul că El știe totul despre tine și este acolo pentru tine.

loading...

Add comment