Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeile singure sunt cele mai fericite, conform ultimelor studii

Indiferent de modul în care vă simțiți cu acest lucru, numărul femeilor singure crește. Este un apel dur pentru a spune de ce preferă să rămână singure sau dacă sunt cu adevărat fericite. Poate că este o inegalitate demografică sau că lumea modernă nu le lasă nicio altă opțiune.Ei bine, noi vom vorbi despre acest subiect, deoarece ultimele studii arată că femeile singure sunt de fapt cele mai fericite și vom vedea și care este explicația.

S-a dovedit a fi un fapt că femeile lucrează mai mult în relații. Desigur, aceasta este o generalizare, dar nu ar trebui să fie o surpriză pentru oricine că femeile fac mai mult efort în construirea și menținerea relațiilor lor.Deci, după un anumit punct, ele se plictisesc de toate astea. Între vârsta cuprinsă între 45-65 ani, aproximativ 32% dintre femei și doar 19% dintre bărbați erau fericiți să fie singuri.

Femeile se relaxează după o lungă relație atunci când devin singure.Ele încep să lucreze mai multe pentru ele înșiși fără stres și fără să se simtă vinovate. În cele din urmă, pot merge într-o călătorie lungă sau pot începe cursuri de tango sau orice alt hobby care nu l-au făcut până acum și și-ar fi dorit să-l facă. 61% dintre femeile singure din Regatul Unit spun că sunt foarte mulțumite de statutul lor și se simt atât de bine așa cum sunt.

Nu mai sunt obligații familiale! Nu este nevoie să gătești. Poți să comanzi doar niște mâncare și să fii foarte fericită în legătură cu asta.Dragostea se oprește pur și simplu fiind centrul universului. Să spunem că descoperă un alt fel de dragoste, pentru ele înșiși.

De asemenea, se întâmplă de multe ori ca o femeie să divorțeze după ce a avut copii. În acest caz, dragostea ei este concentrată asupra copilului și nu există literalmente spațiu pentru un om nou, de aceea sunt mai puține cazuri în care femeile se recăsătoresc după un divorț. Suntem siguri că aveți, de asemenea, prieteni care au fost singuri de 1-3 ani deja. Cercetarea a arătat că nu este un lucru rar în zilele noastre! 75% dintre femeile singure nu au căutat o relație în ultimul an. Când vedeți aceste numere, vă întrebați care este problema probabil.Ei bine, ele caută, de asemenea, dragostea adevărată, dar cu cât rămân mai mult singure, mai mult înțeleg că sunt capabile să faceți totul singure. Femeile așteaptă sentimente reale și puternice și își petrec tot timpul liber pentru a se dezvolta. Și asta le aduce multă bucurie și încredere.

Acum, de asemenea, stim de ce barbatii se simt mai bine in relatii. În timp ce femeile preferă să aibă rețele sociale alternative, bărbații se bazează în cea mai mare parte pe un partener sau pe o soție. Deci, nu este nici o surpriză faptul că femeile pot rezolva cu ușurință orice fel de probleme. Și dacă o femeie este singură, ea tinde să aibă mai mulți prieteni, în timp ce bărbații sunt mai puțin activi în extinderea rețelelor lor sociale.

loading...

Add comment