Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă e greu să o iubești,să știi că ai întâlnit cea mai specială femeie din viața ta.Nu renunța la ea.

Dacă e greu să o iubești, nu este ceea ce crezi. Nu este dificilă sau exigentă sau semnificativă; pur și simplu este complicată și a fost rănită înainte. Trebuie să știe că ești diferit și de aceea are nevoie să știe că poate avea încredere în tine.

Ea crede în tine chiar și atunci când este greu și nu crezi în tine.
Nu, acest lucru nu vă va ușura viața, dar o va îmbunătăți mult. Vrea să fie cea mai bună persoană care poate fi și se așteaptă la fel de la partenerul ei. Nu te va lăsa niciodată să renunți la tine, la potențial sau la visele tale.

Ea a trecut prin multe și are nevoie de efortul tău minim.
Ii este greu să iubească pentru că a fost rănită de nenumărate ori. De asemenea, ai fi prudent dacă ai trecut prin ceea ce are. Da, va cere multe de la tine, mai ales la început, dar merită absolut.

Ea va lupta întotdeauna pentru dragostea ta.
După ce i-ai câștigat încrederea, respectul și dragostea, ai primit-o de partea ta pentru totdeauna. Ea este conștientă de valoarea și raritatea unui om cu adevărat bun, care o apreciază. Ea are încredere în ea mult timp, indiferent cât de greu ar putea cineva să o coboare.

Ea va avea nevoie de timp pentru a putea avea încredere în tine.
Da, va dura ceva până să se destăinuie în fața ta.Sincer, dacă cineva merită, acesta este modul în care merge.Iar atunci când în cele din urmă îți acordă acces, înseamnă că vei împărtăși ceva special cu ea. Apreciați cât de prețioasă este încrederea și respectați-o.

Ea îți va arăta întotdeauna loialitatea ei.
Da, este greu să o determini să te ia în serios. Când asta te frustrează, încearcă să te gândești la asta din partea ei. Dacă nenumărați bărbați te-au lăsat în praf, vei fi la fel. Continuați-i să-i dovediți că sunteți diferit, iar recompensele vor fi mult mai importante.

Ea îți va spune întotdeauna adevărul, chiar dacă este dur.
Nu îți va spune ceea ce dorești să auzi.Cu adevărat îi pasă de tine, suficient pentru a-ți spune adevărul.Este cel mai bun lucru pe care oricine îl poate face pentru tine, chiar dacă te supără și ea știe asta. Uneori acest lucru te poate face să o urăști, dar în cele din urmă îți dai seama că avea dreptate.

Ea știe că trebuie să depui efort pentru ca relația să funcționeze.
Este perfect dispusă să depună efortul necesar pentru o relație nemaipomenită – trebuie doar să fie sigură că și tu îi oferi inima ta.Acesta este motivul pentru care inițial este dificil de iubit, dar continuă să încerci și, în cele din urmă, vei obține tot ceea ce speri și multe altele.

Forța iubirii ei lasă semne în sufletul tău. Cu toate că este greu să o iubești, să știi că ai întâlnit cea mai specială femeie din viața ta.Nu renunța la ea.

loading...

Add comment