Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Atunci când inima ți-e frântă și sufletul obosit,citește asta

Cred că, cu toții ne-am simțit epuizați emoțional la un moment dat.Știu cum e.Încerci să le explici oamenilor și nu poți.Nu găsești cuvinte pentru ale explica că simți lucrurile atât de profund și oferi atât de multe, încât uneori simți un gol interior.Este ca și cum te-ai trezi obosit pentru că nu ai putut dormi.Invidiați oamenii cărora nu le pasă de nimic altceva decât ei înșiși și nici nu vă puteți imagina o astfel de viață.

Există unii oameni care doar iubesc atât de profund și le pasă atât de mult și își dau fiecare parte din ei înșiși, atât de mult încât nu au nimic pentru ei înșiși.Aceștia sunt tipurile de oameni care își dau părți din ei înșiși pentru a-i face pe ceilalți să se simtă întregi.Există unii oameni care arată o putere de neclintit în timp ce îi ridică pe alții și îi fac să se simtă mai bine, dar nici nu își dau seama cum să-i canalizeze în ei înșiși.Sunt acei oameni care ascund lacrimi despre care nu cunoașteți nimic.

Aceiași oameni se simt singuri într-o mulțime.Aceiași oameni se uită la alții îndrăgostiți și se întreabă când va fi rândul lor.Și știu că crești în timp ce mai mulți oameni au încredere în tine, ai încredere în ceilalți. Înveți că singurul pe care te poți baza întotdeauna este chiar tu.Știu că te-ai săturat să încerci atât de mult.Știu că trebuie să fii așa cum ești și nu o vei admite niciodată.Și toată lumea crede că vine natural și este atât de ușor.

Dar să iubești atât de tare, te face să simți că ar fi ceva în neregulă cu tine uneori. Dar, în același timp, este singurul lucru pe care îl știi.Oamenii te admiră așa cum ești, neînfricat, iubitor, grijuliu și unul care își poartă inima complet pe mânecă.Credința ta este pusă la încercare și singurătatea pe care o simți te consumă mai mult în fiecare zi.Dar, totuși sunt mândru de tine pentru puterea ta. Fii exact așa cum ești, vei plăti și vei întâlni pe cineva care te va umple de bucurie la fel cum ai umplut și tu pe alții.Deci, până atunci ai răbdare și mai încearcă.Continuă cu puținul de credință pe care îl ai.Continuă să fii tu însuți și nu te schimba.

Există ceva în tine care este atât de rar.Și într-o zi, sentimentul acela gol în interior și acea singurătate pe care nu o poți gestiona, va dispărea.

loading...

Add comment