Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Să-ți faci timp pentru părinții tăi. Când nu o să-i mai ai lângă tine va fi prea târziu pentru a vorbi cu ei.

Iubește-ți părinții și tratează-i cu grijă și iubire, căci vei ști adevărata lor valoare, atunci când nu vor mai fi.Nu aștepta până este prea târziu.Mâine poate să nu vină niciodată. Bucurați-vă de viața de azi.

Trebuie să conștientizăm faptul că părinții noștri nu sunt nemuritori, iar atunci când deja noi am ajuns la o vârstă adultă și avem propria familie sau copii, nu ne mai rămâne atât de mult timp cu părinții și trebuie să profităm de timpul rămas cu ei.Trebuie să adoptăm o nouă perspectivă când vine vorba de părinții noștri și să începem să îi apreciem pentru tot ceea ce au făcut pentru noi. Trebuie să petrecem timp de calitate cu părinții și să ne distrăm cu ei. Trebuie să fim vulnerabili cu părinții și să ne exprimăm dragostea față de aceștia în momentul prezent.

Pentru părinți, copiii sunt cel mai bun lucru care li se poate întâmpla. Dacă veți încerca să vă uitați în inima părinților, veți înțelege că se simt singuri dacă îi evitați. Pe măsură ce părinții noștri îmbătrânesc, încep să aștepte mai mult de la copilul lor. Astfel, încearcă să-ți faci cât mai mult timp pentru părinții tăi.Sărbătoriți întotdeauna ziua de naștere a părinților sau evenimentele speciale,scoateți-i la cină când aveți ocazia sau chiar petreceți un moment special la o poveste, acasă, pe canapea, în fața televizorului.

Durata de viață a unui om este scurtă. Nu vom avea tot timpul lângă noi, atât părinții, cât și copiii.Mulți dintre noi încă nu au experimentat bătrânețea și singurătatea, deoarece majoritatea suntem încă în perioada noastră de viață și foarte ocupați cu propriile noastre vieți. Cu toate acestea, cu toții îmbătrânim încet, fără ca noi să ne dăm seama.Va fi însă prea tâziu să începem să realizăm asta când vom rămâne singuri.

Este atât de important că îți faci timp pentru părinți, deoarece la un moment dat îți va părea rău că nu ai făcut-o la timpul potrivit. Toate lucrurile mărunte pe care le-ai făcut cu ei nu vor mai părea puțin, ei vor deveni unele dintre cele mai iubite amintiri ale tale. Ține fiecare clipă pe care o petreci cu părinții aproape de inima ta, deoarece nu știi niciodată când îi vei vedea pentru ultima dată.

loading...

Add comment