Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Italia închide complet granițele.Toată țara intră în carantină.

Situația a devenit foarte gravă în Italia, după ce coronavirus a răpus 168 de persoane într-o zi, crescând numărul de decese la 631.Coronavirus a ucis încă 168 de persoane în Italia în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr dintr-o singură zi de la începutul focarului din țară.

Întreaga Italia – o țară de aproximativ 60 de milioane de oameni – a fost plasată sub carantină, în timp ce guvernul a intensificat eforturile pentru combaterea focarului de coronavirus care a ucis 631 de persoane și a afectat peste 10.000.

Răspândirea rapidă a acestui virus a obligat marți guvernul italian să impună o interdicție la nivel național asupra adunării publice și a restricțiilor de călătorie până pe 3 aprilie.De asemenea, pune sistemul de sănătate al Italiei sub tensiune severă.Numărul pacienților cu terapie intensivă a crescut cu 144 la 877 la nivel național.Majoritatea covârșitoare a deceselor și a infecțiilor au fost încă înregistrate în nord, regiunile mai sărace din sud fiind în mare parte reduse.Miniștrii guvernamentali au avertizat de câteva zile că Italia ar putea să nu poată face față dacă boala ar începe să se răspândească rapid prin sud.

De asemenea, Italia a impus, marți, restricții naționale fără precedent asupra celor 60 de milioane de oameni pentru a controla coronavirusul mortal.În încercarea disperată de a stopa răspândirea, premierul italian Giuseppe Conte a mers la televizor pentru a anunța că întreaga țară va fi efectiv închisă marți.

„Călătoria trebuie evitată pe întreaga peninsulă, cu excepția cazului în care este justificată din motive profesionale, din cazuri de nevoie sau din motive de sănătate”, a spus el italienilor.

Și Iranul a declarat, marți, că noul coronavirus a ucis încă 54 de persoane, ceea ce a ridicat decesul la 291 pe fondul a 8.042 de cazuri din Republica Islamică.Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Kianoush Jahanpour, a făcut anunțul într-o conferință de presă televizată. Acesta a reprezentat o creștere cu 18% a deceselor cu o zi înainte și cu 12% mai multe cazuri confirmate.

La nivel mondial, peste 100.000 de cazuri au fost înregistrate în peste 100 de țări, Canada raportând prima deces.Acesta a perturbat călătoriile globale și a anulat evenimentele sportive.Este un adevărat haos în lume din cauza acestui virus, apărut pentru prima dată în China.În timp ce în China, la ora actuală s-au semnalat progrese majore în propria luptă împotriva epidemiei globale.

loading...

Add comment