Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Povestea vieții lui Alex Dima,de la renunțarea la preoție,la România te iubesc și până la cea mai cumplită încercare a sorții.

Alex Dima, cunoscut reporter de televiziune a trecut prin momente de cumpănă în viață.El a studiat teologia, a și predat ore de religie timp de un an, dar viața l-a trimis în final, în televiziune.A ajuns să fie prezentatorul emisiunii „România, te iubesc” și a enunțat la teologie de dragul jurnalismului.Are 43 de ani și o fată de 11 ani, pe nume Sara, care s-a născut o dată cu emisiunea „România, te iubesc!”.

„Emisiunea „România, te iubesc” înseamnă foarte multă muncă, pasiune, dăruire, echipă, prieteni, oameni, o mostră de jurnalism curat şi onest. Noi căutăm adevărul şi dreptatea. Suntem vocea celor mulţi, luăm atitudine, informăm.Fiecare material reprezintă o bucată din realităţile acestei ţări, cu oameni ai momentului, buni sau răi, cu situaţii greu de imaginat, cu frânturi de viaţă şi întodeauna cu soluţii care dacă ar fi aplicate ne-ar aşeza pe făgaşul normal”, a declarat Alex.

El a făcut zeci de reportaje în cadrul emisunii, prin care a salvat păduri, a schimbat legi, a oprit dezastre care erau pe cale să pornească, a construit și a salvat vieţi.Alex nu este doar un simplu jurnalist bun și corect, el reușește să îi inspire pe cei din jurul său prin felul în care priveşte viaţa.El dorește să se implice și să-i ajute pe cei aflaţi în suferinţă.

Alex a trecut prin momente grele, alături de soțuia lui, care a fos diagnosticata cu cancer in ultimul stadiu, la un an de la nașterea fetiței lor.El a mers cu sotia sa in Austria, la cei mai buni medici.Din nefericire, nimeni nu a putut sa o salveze. Aceasta a murit la 6 luni de cand a fost diagnosticata cu cancer.Singurul său sprijin a fost fiica lor,pentru care au luptat pana la ultima suflare cu această boală dură.

„Boala asta se dezvoltă fără să știi. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu.Am fost un pic supărat pe Dumnezeu, dar nu am vrut să fiu foarte supărat pentru că știam că ea s-a dus acolo la El și aș putea să-i stric ei ploile acolo sus, fiind eu supărat aici jos”, a adaugat prezentatorul tv într-un interviu realizat.

loading...

Add comment