Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Milionari care au devenit bogați datorită unei idei trăznite

Nu există nici o cale anume de a deveni bogat. Uneori, chiar și cele mai stupide idei pot deveni cu adevărat de succes, în timp ce cele ingenioase nu aduc nimic creatorilor lor. O să vă prezentăm câțiva dintre persoanele care ți-au câștigat milioane datorită creativității unei singure idei.

Guy Laliberté și Cirque du Soleil

Guy Laliberté era un artist de stradă. Într-o zi a avut ideea de a-și înființa propriul său circ, care mai apoi a devenit celebru Cirque du Soleil în 1984, cunoscut pentru spectacolele sale minunate. Această idee i-a adus lui Guy câteva miliarde de dolari și i-a permis să devină unul dintre primii turiști spațiali.

Joy Mangano și mopul miracol

Joy Mangano a inventat Mopul miracol, un mop de plastic care se îndoaie automat, care poate fi umezit cu ușurință fără a se uda mâinile utilizatorilor. Și-a vândut invenția la târguri și până în 1995 a câștigat primul lui milion de euro. De atunci, Joy a continuat să inventeze peste 100 de lucruri utile, sisteme de îmbrăcăminte pentru haine și multe altele.

Byron Reese și Santa Mail

Byron și-a înființat compania SantaMail în 2001. A găsit o adresă în Polul Nord, într-un oraș din Alaska și trimite scrisori copiilor de la Moș Crăciun la cererea părinților lor. Ștampila scrisorii ar putea convinge chiar și pe cei mai sceptici că scrisoarea este într-adevăr trimisă de însăți Moșul. Serviciul costă 10 $.
De atunci el a ajuns un om foarte bogat.

Ken Ahroni și oasele de curcan

La americani, există o tradiție de a rupe un os și a-ți pune o dirnță dupa ce mananci curcanul de Ziua Recunostintei. Ken Ahroni a hotărât că toată lumea să poate avea șansa de a-și pune o dorință chiar dacă au curcan acasă sau nu. A fabricat oase de plastic și le-a vândut cu 3 dolari bucata. Până în 2006, Ahroni a devenit milionar.

Jonah White și dinții lui Billy Bob

În 1993, Jonah White a avut ideea de a crea dinți falsi care să-i transforme pe toți în Billy Bob. Această idee amuzantă a devenit în cele din urmă o companie mare , care a vândut 20 de milioane de piese de dinți Billy Bob în diferite modele. Apropo, sufletele populare cu design dintilor sunt de asemenea vândute de această companie.

Gary Clegg și pătura cu mâneci

Gary a decis să rezolve problema de a nu vă mai scoateți mâinile de sub o pătură atunci când e frig și a inventat o pătură cu mâneci. Așa a apărut compania Slanket în 2005. Până în prezent, compania a vândut milioane de paturi care costă 35 de dolari bucata. Sunt pe diferite culor și le puteți găsi și pe site-ul oficial.

Alex Craig și cartofii personalizați

Alex Craig a inventat această comapnie de cartofi în 2015. Puteți cumpăra un cartof pde pe site-ul lor și alegeți o inscripție de 100-140 de litere. Compania gravează cuvintele și trimite cartofii la o adresă anonim dacă doriți. Serviciul costă 10 $ și există tot mai mulți clienți care doresc să-l cumpere, iar acest lucru l-a făcut pe Craig milionar.

loading...

Add comment