Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Succes la Cupa Europeană de natație, Robert Glință a luat două medalii de aur

Înotătorul de doar 21 de ani a câștigat probele de la Luxemburg, în cupa Europeană de natație.La Campionatul Mondial de înot Junior 2015, Glință a câștigat medalia de aur și a stabilit o înregistrare de întâlnire în spate de 100 de metri cu un timp de 54.30. 2015 a fost un an impresionant, Robert a inregistrat anterior, un nou record national pentru juniori romani si s-a calificat sa înoate in Rio pentru Jocurile Olimpice din 2016.El a fost foarte mândru că a reușit să se califice și să înoate la Rio.

Robert Glință a fost cel mai rapid inotator din semifinale. A reușit să bată de două ori recordul României.Primele lui medalii au venit la vărsta de 11 ani. De atunci a început să simtă gustul vitoria și și-a dorit cât mai mult. El spune că primea sfaturi înainte de fiecare cursă de la Camelia Potec, campioană olimpică.Și aceste sfaturi i-au fost foarte utile.El spune că era destul de greu să renunțe la sărbătorile petrecute alături de familia sa, dar după ce a căștigat medalii și a înregistrat recorduri, a uitat de aceste lucruri și s-a ambiționat tot mai tare.

Băiatul este născut în 18 aprilie 1997, în localitatea Valea Ursului din județul Argeș și are înălțimea 1,82.

Atentie! Informatiile publicate pe WawList.com pot fi preluate doar in limita a 100 de caractere si cu citarea in lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor.