Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Succes la Cupa Europeană de natație, Robert Glință a luat două medalii de aur

Înotătorul de doar 21 de ani a câștigat probele de la Luxemburg, în cupa Europeană de natație.La Campionatul Mondial de înot Junior 2015, Glință a câștigat medalia de aur și a stabilit o înregistrare de întâlnire în spate de 100 de metri cu un timp de 54.30. 2015 a fost un an impresionant, Robert a inregistrat anterior, un nou record national pentru juniori romani si s-a calificat sa înoate in Rio pentru Jocurile Olimpice din 2016.El a fost foarte mândru că a reușit să se califice și să înoate la Rio.

Robert Glință a fost cel mai rapid inotator din semifinale. A reușit să bată de două ori recordul României.Primele lui medalii au venit la vărsta de 11 ani. De atunci a început să simtă gustul vitoria și și-a dorit cât mai mult. El spune că primea sfaturi înainte de fiecare cursă de la Camelia Potec, campioană olimpică.Și aceste sfaturi i-au fost foarte utile.El spune că era destul de greu să renunțe la sărbătorile petrecute alături de familia sa, dar după ce a căștigat medalii și a înregistrat recorduri, a uitat de aceste lucruri și s-a ambiționat tot mai tare.

Băiatul este născut în 18 aprilie 1997, în localitatea Valea Ursului din județul Argeș și are înălțimea 1,82.

loading...

Add comment