Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum arată trenurile japoneze în interior și de ce rămân surprinși turiștii atât de mult.

Căile ferate reprezintă principalul mijloc de transport al locuitorilor din Japonia.45 dintre cele 51 de stații cele mai aglomerate din lume sunt situate acolo. Și nu este surprinzător. Progresul Japoniei nu se oprește din punct de vedere tehnologic, afectează și nivelul de confort al vieții oamenilor, iar trenurile japoneze reprezintă un exemplu viu de confort.Noi îți arătăm cum sunt sunt trenurile japoneze în interior și de ce oamenii sunt atât de atrași de acest mijloc de transport în Japonia.

Sunrise Express.


Sunrise Express este un tren japonez în care poți dormi peste noapte. Se compune din Sunrise Izumo și Sunrise Seto. Aceste două trenuri sunt cuplate pe drumul de la Tokyo până la Okayama, unde se împart și se îndreaptă spre destinații diferite.Călătorind pe acest tren este o experiență culturală în viața japoneză , precum și posibilitatea de a vedea peisaje uimitoare.

Clasa întâi.


Spre deosebire de multe trenuri moderne, acest tren are doar 6 tipuri de spații de cazare.Single Deluxe sau clasa I, arata ca o camera confortabila pentru o persoana . Există o masă cu scaun și o chiuvetă personală lângă pat. Există chiar și radio, papuci, un halat de baie și un set de articole de toaletă. De asemenea, utilizarea acestor compartimente vă oferă acces gratuit la duș.Acest tip de cazare vă face să vă simțiți ca și cum vă aflați într-o cameră de hotel în mișcare, frumoasă, în timp ce admirați frumusețea locală prin fereastra largă.Dacă vă place confortul și intimitatea maximă, atunci vă veți bucura cu siguranță de acest compartiment separat cu uși care pot fi închise.

Clasa a doua.


Celelalte tipuri de apartamente aparțin clasei II: Sunrise Twin, Single Twin, Single și Solo. Sunt destinate pentru una sau două persoane. Acest lucru nu înseamnă că aceste tipuri sunt mult mai rele decât prima clasă. Ușile pot fi închise, ceea ce creează o atmosferă de izolare și confort . Avantajul este că mai mulți oameni pot sta aici.Și ce ar fi mai bine decât să călătorești într-o cameră cu prietenii tăi?

Nobinobi.


Ultimul tip este zona de dormit Nobinobi. Reprezintă un singur spațiu cu 2 niveluri, cu suprafețe plane și rigide. Fiecare spațiu de dormit este împărțit de ceilalți prin pereți mici de lemn și are o fereastră pentru a vedea natura și orașele prin care treci. Paturile sunt suficient de lungi pentru un somn confortabil.

Există, de asemenea, toalete, băuturi automate, cabine de fumat și saloane în tren. Are și un compartiment accesibil pentru un scaun cu rotile.Un lucru neobișnuit și interesant se întâmplă în duș. Se plătește în timp ce faci duș, așa că trebuie să cumperi un card special pentru a putea face un duș. Apa curge timp de 6 minute în timp ce timpul este afișat pe un cronometru. Este o mică provocare să consumați tot șamponul și săpunul înainte ca timpul să se termine.Joponezi, după ce ați terminat dușul, au un sistem de curățare automată și trebuie să apăsați un buton.

Dacă v-a plăcut ceea ce ați citit și sunteți curios să aflați toate acestea, mergeți într-o vacanță în Japonia și călătoriți cu trenul. Cu siguranță veți rămâne plăcut impresionat.

loading...

Add comment