Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Află cine a fost Terente, marele amant al româncelor

P#nisul lui Terente şi capul acestuia au fost tăiate şi duse la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” la Bucureşti, fiind păstrate în formol mai bine de 80 de ani.

Hoţ la drumul mare, spărgător de bănci şi de case de bogătaşi, Terente s-a născut, în anul 1895, într-un sat dobrogean (Carcaliu) în care, până pe la 24 de ani, a trăit o viaţă cât se poate de obişnuită. De-abia după ce soţia şi cei patru copii îi mor (de ciumă) devine un individ agresiv şi se apucă de tâlhării.

În ciuda grozăviilor pe care le comitea, a câştigat simpatia poporului, fiind considerat un haiduc al vremii şi un amant sălbatic.

În 1924 a comis mai multe tâlhării, a atacat bogaţii şi a violat mai multe virgine. Autorităţile au instituit, atunci, un premiu pe capul lui. Pentru a scăpa de moarte a traversat, până în 1927, Bulgaria, Serbia şi Grecia. La finele anului s-a întors în satul natal unde a batjocorit familia preotului, ceea ce a stârnit furia foştilor săi complici, aceştia contribuind la capturarea lui.

LUNGA CAM DE 20 DE CM

Talhariile lui Terente erau totusi iertate de opinia publica, fiindca era cel care avea curajul sa faca ceea ce un om obisnuit nici nu visa. Terente era foarte iubit de femei. Atat de cele din clasa de jos, cat si de femeile din familiile bune. Toata lumea stia ca Terente era extrem de viril, ca avea una lunga de peste 20 cm. Scrisori parfumate erau trimise banditului de catre femei din toata tara, care onora din cand in cand pe cate o doamna cu vizita sa.

P#nisul, cu o lungime de 22 cm în stare erectă, a fost conservat și expus la Institutul Medico-Legal „Mina Minovici” timp de 82 de ani, după care a fost aruncat din cauza degradării. Valoarea sa este dată și de mesajul tatuat pe pielea organului: „F#t bine și apăsat la cioc”.

Se purta regeşte cu fetele

În vizuina lui din Baltă, unde le ducea pe fete, tâlharul se purtat cu ele regeşte, le hrănea, le făcea cadouri, că furase din belşug.
Fetele erau eliberate după o săptămână, întregi şi nevătămate, vesele şi luminoase.

surse: https://ro.wikipedia.org/wiki/Terente
https://www.historia.ro/sectiune/portret/articol/legenda-banditului-brailean-terente-regele-baltilor-si-violatorul-de-virgine-care-a-inspaimantat-romania

loading...

Add comment