Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Top cei mai scumpi câini din lume

Se spune că un câine este cel mai bun prieten al omului. Și dacă vrei ca prietenul tău să fie de o anumită rasă, linie de sânge sau culoare, poți să plătești o sumă imensă de bani.

Există mulți câini pe care numai cei bogați își pot permite, iar noi am evidențiat câteva dintre cele mai scumpe.

Pomeranian Spitz

800 – 5000 $

Pomeranienii au fost dezvoltați în provincia Pomerania din rasele antice Spitz. Îi place să întâlnească oameni noi, sunt buni cu copiii și se înțeleg bine cu alte animale. Acești câini mici sunt foarte activi în interior și sunt o alegere foarte bună pentru apartament. Deși cântăresc doar între 1,3 și 3 kg, prețul pentru ei este destul de mare.

Dog Argentinian

$ 1.000 – 4.000 $

Această rasă pare a fi înfricoșătoare, iar la vănătoare poate fi destul de agresivă. Ar trebui să angajezi un dresor profesionist pentru el, deoarece un Dog Argentinian poate fi cu adevărat periculos dacă nu este instruit corespunzător. Pentru a obține această gardă perfectă pentru casa și familia dvs., trebuie să scoateți din buzunar până la 4.000 de dolari pentru un pui.

Akita

$ 800 – 4.500 $

Akita are originea în Japonia, dar astăzi există două soiuri separate: o tulpină japoneză și o tulpină americană. Acești câini sunt foarte loiali, dar pot fi, de asemenea, încăpățânați și dominanți și necesită multă pregătire. Rasa japoneză pură este mai scumpă și poate ajunge la un preț de 4.500 de dolari.

Rottweiler

1.000 $ – 6.000 $

Din punct de vedere istoric, aceasta era o rasă de viță. Acești câini sunt buni gardieni și sunt foarte protectivi cu familiile lor. Sunt adesea folosiți ca câini de căutare și salvare, câini de poliție și câini de ghidare. Deși această rasă este foarte comună și bine cunoscută astăzi, unele exemplare pot ajunge chiar la 6.000 de dolari, în funcție de linia lor de sânge.

Câine faraon

1.200 $ – 6.500 $

Deși arătau exact ca niște câini egipteni vechi, nu au nici o origine egipteană. Originea lor este un mister. Sunt inteligenți, activi și prietenoși.

Azawakh

3.000 – 6.500 $

Azawakh este o rasă de câini originar în Algeria.Aceasta este una dintre puținele rase africane disponibile pentru cumpărare. Sunt vânători și pot atinge viteze de 40 de km pe oră. Evident, ei au nevoie de o mulțime de activitate fizică. Acesti caini sunt foarte prietenosi si isi iubesc oamenii si ceilalti caini.

Mastiff Tibetan

2.500 – 7.000 $

Originar din triburile nomade din China, Nepal și Tibet acești câini au folosiți pentru a proteja oile de prădători. Mastiful tibetan este una dintre cele mai mari rase de protecție din lume. Acești câini pot ajunge la aproximativ 1 metru înălțime și o greutate de 160 de kilograme. În 2014, a fost raportat că unul a devenit cel mai scump câine din lume după ce a fost vândut pentru un record de 1,9 milioane de dolari.

Chow Chow

$ 900 – $ 8.500

Această rasă chineză este una dintre cele mai vechi rase de câini existente astăzi și au fost bune la păstorire, vânătoare, pază și tragere. Acum, sunt tovarăși buni, vin în mai multe culori, inclusiv roșu, negru, albastru, scorțișoară și crem. Și au o limbă albastră unică. Unii dintre ei pot costa pana la 8.500 de dolari.

Samoyed

4.000 – 11.000 $

Această frumusețe pufoasă a fost crescută în Siberia pentru a ajuta la reni și a trage saniile. Blană sa albă are o textura atât de moale. Și gura lor răsturnată arată ca un zâmbet. Un prieten cu adevărat fermecător și de ajutor, dar și foarte scump.

loading...

Add comment