Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni,așa că a creat mamele.Mama este un izvor de iubire infinită.

Mama este una dintre cele mai frumoase creații ale lui Dumnezeu.Domnul poate crea totul în această lume,dar pentru a putea primi viață, chiar și el are nevoie de o mamă.Mama este un dar de la Dumnezeu.Ea își susține mereu copiii, ori de câte ori este nevoie.Fie că ei reușesc sau nu reușesc în această lume, mama va fi întotdeauna acolo pentru ei. Ea îți da libertatea să devii propria persoană.Ea îți respectă convingerile, chiar dacă uneori sunt diferite de ale ei.Ea nu te judecă niciodată.Iubirea necondiționată a unei mame se bazează pe capacitatea ei de a iubi, nu pe vrednicia copiilor ei.

Uneori,nu știm să ne exprimăm recunoștința față de ea, ceea ce o poate lăsa în cele din urmă într-o situație în care simte că este singură. Așa că amintește-ți întotdeauna să vorbești cu mama ta, să o apreciezi, să o faci să-și trăiască viața, să trăiască pentru ea însăși, nu pentru tine.

Mama a jucat un rol foarte important în viața noastră. Îi datorăm toată viața și succesul nostru ei.Nu putem exprima în cuvinte cât de mult contează pentru noi.Toate cuvintele noastre își pierd sensul, atunci când vorbim despre ea.Orice combinație de cuvinte nu poate defini o mamă.

Iată în continuare un poem foarte impresionant despre mama.

„Deși nu-mi amintesc prima atingere, dar astăzi atingerea ta este medicamentul pentru toată durerea mea. Umbra ta mă protejează de toate problemele, iar gândurile tale mă fac să uit de necazurile mele. Prezența ta mă protejează de toate pericolele lumii, oriunde aș fi, ești cam la fiecare bătaie a inimii mele. Fiecare gând despre tine adaugă un zâmbet pe fața mea; Pot să sacrific toată fericirea mea doar pentru tine. Iubirea pe care mi-a oferit-o întreaga lume nu poate echivala cu cantitatea de Iubire din mânia ta. Mă protejezi în fiecare călătorie a vieții mele; Eu sunt ceea ce sunt, tot din cauza ta. Cuvintele mele nu pot exprima profunzimea sentimentelor mele, de aceea se spune foarte corect, Dumnezeu nu poate fi peste tot, așa că a creat mame.”

„Mamele sunt făcute să fie acolo pentru noi mereu și vom fi întotdeauna copilul lor.”

loading...

Add comment