Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
dragostea-unei-mame

O mamă își iubește copiii mai mult decât se iubește pe ea însăși

Nu există dragoste mai puternică decât cea dintre mamă și copil.Nimic nu se compară pe lumea asta cu a da naștere unui copil.Din momentul nașterii, inima unei femei va aparține complet copilului ei.Prin urmare, este adevărat, mamele își iubesc bebelușii mai mult decât se iubesc pe ele.

Dragostea unei mame față de copilul ei este necondiționată.Ea oferă încrederea și o bază fermă de intimitate emoțională în viața unui copil.Într-un moment în care societatea îndeamnă femeile să-și caute valoarea și împlinirea personală în lucruri care le îndepărtează de familiile lor și de legăturile intime, noi vă invităm să vă gândiți în primul rând la copiii dvs. și la inimile lor.

Cu toate acestea, trebuie să avem în vedere că a fi mamă este unul dintre numeroasele roluri pe care trebuie să le jucăm în societate. Suntem și fiice, femei, profesioniști, soții și prieteni.Nu putem uita să avem grijă și de noi înșine.Dacă nu te iubești suficient, nu vei putea să-i iubești pe deplin pe alții, nici măcar pe proprii tăi copii.Așadar, iubește-ți copilul din toată inima, dar nu uita de propria persoană.

Un copil nu ar trebui să simtă niciodată că ar trebui să câștige dragostea unei mame. Acest lucru va lăsa un gol în inima lor toată viața. Dragostea unei mame trebuie oferită necondiționat pentru a stabili încrederea și o bază fermă a intimității emoționale în viața unui copil. Dragostea pe care o ai pentru copilul tău și dragostea pe care copilul tău o are față de tine trebuie susținute de respect.Învață-ți copilul despre ce înseamnă să iubești cu responsabilitate și respect pentru ceilalți. Învățați-i despre limite și despre respectul față de părinți.

Dragostea unei mame este primordială. Când se confruntă cu un pericol grav, ea nu se va opri la nimic – și nu va cruța pe nimeni – care amenință viața copiilor ei.Dragostea unei mame își îndreaptă atenția asupra micuților ei în primul rând.Dragostea unei mame nu seamănă cu nimic altceva pe lume, este atât de puternică,de blândă,liniștită și protectivă.Este un lucru într-un moment și altul în clipa următoare.Se schimbă în funcție de nevoile copilului, dar există întotdeauna.O mama poate ierta și uita totul atunci când vine vorba de copilul ei, pentru că își iubește copilul mai mult decât orice persoană pe lumea asta.

Dragostea pe care o mamă o are pentru copilul ei trece testul timpului și dărâmă barierele pe care viața le pune în cale.Obstacolele cu care ne confruntăm sunt menite să ne facă să creștem împreună, nu să ne despartă. Chiar și cea mai neașteptată dintre sarcini poate transforma o femeie în cea mai mare mamă dintre toate.

loading...

Add comment