Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Timpul te schimbă pe dinafară, oamenii te schimbă pe dinăuntru

Ne petrecem viața în mod inconștient încercând să îi schimbăm pe alții, încercând să îi determinăm pe ceilalți să vadă lucrurile din perspectiva noastră, încercând să îi înțelegem pe ceilalți. Dar ceea ce ar trebui să facem cu adevărat este să privim în noi înșine, învățând să iubim cine suntem cu adevărat și să facem schimbările din interior.Deoarece timpul, te schimbă pe dinafară, dar nu este suficient pentru o adevărată transformare.Oricât ne-am dori, schimbarea exteriorului nu schimbă interiorul.De cele mai multe ori, oamenii sunt cei care te schimbă pe dinăuntru.

Vârsta face doar un lucru „ciudat” cu corpul tău la exterior, îți apare un rid, mai slăbești, te îngrași, începi să încărunțești și multe altele, dar în interior, oamenii sunt cei care te vor schimba.Ei și acțiunile lor.Doar din experiențele cu oamenii vei învața lecțiile de viața care te vor ajuta pe parcurs.Oamenii te por schimba cu dragostea lor.Iubirea te schimbă de fiecare dată.Dragostea te schimbă.Experiențele și încercările noastre de dragoste și iubire pierdută sunt ceea ce ne schimbă pe dinăuntru.Poate face lucruri mărețe pentru viața ta sau te poate duce pe o cale rea. Oricum, iubirea are acest efect nebun asupra noastră. Gândiți-vă la prima dată când v-ați îndrăgostit lulea de cineva.Gândiți-vă înapoi la acel moment în care ați dorit să vă concentrați doar asupra lor sau v-a făcut să doriți să faceți lucruri minunate cu viața voastră. Vedeți, poate fi atât bun, cât și rău.

Să începem cu răul și urâtul. Există tipuri de iubire și oameni care, dacă nu ești într-un loc bun în viața ta, pur și simplu te vor distruge. Exista oameni care te fac sa te indragostesti de ei doar pentru a profita de tine si de sentimentele tale. E oribil. În multe din aceste cazuri, dragostea ne face să facem lucruri stupide. Gândește-te doar la consecințe: sfârșești prin a-i îndepărta pe cei dragi, sfârșești să nu te îngrijești de propriile obiective, stima ta de sine scade de obicei și începi să faci lucruri de care să beneficieze numai cealaltă persoană. Iar acest lucru te schimbă pe dinăuntru.

Iar atunci când dragostea te schimbă în bine.Dragostea frumoasă, înălțătoare, împuternicitoare și împlinitoare pe care o experimentăm. O, ce sentiment de bucurie este să fii îndrăgostit de persoana potrivită, la momentul potrivit. Pentru că sincronizarea este totul. Bunul despre a fi îndrăgostit vine cu atâtea avantaje minunate.Când găsești pe cineva care te face să vrei să te descurci mai bine în toate aspectele vieții tale, ei bine, este doar un sentiment fericit.Și când ești cu cineva care te face să te simți atât de iubit și fericit, fericirea emană din aura ta.

Oamenii ne schimbă.Ne pot aduce în unele locuri foarte întunecate din viața noastră, dar ne pot conduce și pe o cale chiar mai bună.Ei ne pot ajuta să lucram la visele noastre și la obiectivele noastre.Iubirea oamenilor ne schimbă, nu în totalitate, ci într-un mod care ne trezește sufletele și ne umple inimile de bucurie.

loading...

Add comment