Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

4 greșeli pe care le face femeia și relația se destramă din vina ei

Cu toții avem propriile noastre provocări unice legate de modul în care vedem și interacționăm cu lumea din jurul nostru. Vestea bună este că multe dintre problemele noastre ar putea fi evitate dacă mai mulți oameni ar fi conștienți de diferențele uriașe în modul în care bărbații și femeile văd relațiile.Iată în continuare 4 greșeli pe care le face femeia și relația se destramă din vina ei.

 1. Așteaptă relația perfectă.
  Suntem înconjurați de televiziunea realistă și de tabloide care detaliază partenerii înșelători și relațiile stâncoase. Cu toate acestea, multe femei cred în continuare că vor găsi un prinț fermecător,care îi va îndeplini toate dorințele. Cu toate acestea, atunci când avem de-a face cu oamenii. logica ne spune că nimic nu este perfect, dar dorim să fim excepția. Și uneori pierdem luni, ani, decenii sărind în relațiile care nu se simt ca basmul.
 2. Ea își compară partenerii tot timpul.
  Vedem o relație pe care o admirăm și ne disperăm dacă a noastră nu arată altfel. De ce nu îmi cumpără flori? De ce nu mergem în vacanțe scumpe? Nu există două relații la fel! Ceea ce trebuie să facem este să învățăm să ne înțelegem pe noi înșine și pe partenerii noștri. Trebuie să aflăm care sunt punctele noastre forte și punctele slabe ale comunicării, care sunt declanșatorii noștri emoționali și ce trebuie să ne simțim împliniți într-o relație.
 3. Nu apreciază cu adevărat ceea ce face bărbatul pentru ea.
  Pe cealaltă extremă a femeilor care nu își cunosc valoarea sunt femeile egocentrice care, aparent, cred că li se datorează ceva.Nu este recunoscătoare că un bărbat a ales să-și petreacă timpul cu ea.Nu apreciază tot ce acesta face pentru ea.
 4. Femeia nu oferă nimic, doar ia.
  Esența feminității este dorința înnăscută de a-l hrăni sau de a-ți îngriji bărbatul. Este vorba de reciprocare și de a ne pune unii pe alții. Dacă nu faceți acest lucru, sunteți mai interesat să luați mai mult decât să oferiți.Femeia uită că de multe ori și bărbatul nu trebuie să primească ceva în schimb.
loading...

Add comment