Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Va veni o vreme când nu o vei mai avea lângă tine și o vei căuta.Prețuiește-ți mama.

Mama este cea mai specială ființă de pe pământ.Dar majoritatea copiilor, în special cei adulți, nu înțeleg acest fapt.Adesea nu își respectă mamele și cred că este responsabilitatea unei mame este să crească un copil și să le ofere o viață bună. Da, probabil, dar tu, ca un copil, ar trebui să fii recunoscător mamei tale pentru viața ta și dragostea ei, pentru că iubirea mamei este cea mai mare.

Mama are atingerea magică când vine vorba de vindecarea rănilor fizice și emoționale.Ea face tot posibilul să te protejeze atunci când ești rănit.Uneori, o îmbrățișare de la mama este o rezolvare perfectă pentru o zi proastă la școală sau o inimă frântă.Te face să te simți special în momentele în care te simți fără valoare.Mama va fi singura persoană care te va iubi pentru cine ești chiar și în momentele în care te simți neiubit.Ea înțelege că nu ești perfect și totuși te ajută să te iubești pe tine însuți.Ea îți va aminti mereu că imperfecțiunile pot fi frumoase.Ea nu va renunța niciodată la tine chiar dacă tu ai renunțat deja.Ea te ajută să-ți îndeplinești visele, indiferent de cât timp durează și cât de costisitor este.Ea îți va spune să te concentrezi pe obiectivele tale și nimic altceva.

Ea este întotdeauna acolo, chiar dacă este la distanță de kilometri și se asigură că știi asta.Ea te va aștepta întotdeauna, indiferent cât durează.Nu renunță niciodată la speranța că, într-o zi, vei găsi timp să-i faci o vizită.Te așteaptă mereu cu brațele deschise.Nu spune asta, dar îi este dor de tine în fiecare zi.Nu este persoana care să ceară dragoste și atenție, dar tânjește să petreacă timp cu tine.Simpla ei prezență vă oferă o liniște sufletească autentică.Știi că atunci când ești cu ea, nimic nu te poate răni vreodată.Auzind vocea ei te face să te simți acasă oriunde te duci.

Văzând plânsul ei îți rupe inima și tot ce vrei să faci este să o îmbrățișezi.Cel mai groaznic, teribil de desfrângător din lume este să vă vedeți mama plângând.Desigur, există multe alte motive pentru care mamele noastre iubitoare, îngrijitoare, iertătoare și foarte susținătoare merită cel mai mult dragostea noastră.Prețuiește-ți mama cât timp mai este în viață.

loading...

Add comment