Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ai grijă de mama ta,pentru că nimeni nu te iubește ca ea.

Nimeni nu te iubește la fel ca mama ta, pentru că dragostea ei pentru tine va fi întotdeauna necondiționată.Mamele fac o treabă minunată de a-și exprima iubirea necondiționată pentru toți copiii lor.El nu încetează niciodată să nu te mai iubească, indiferent de ceea ce faci.Ea va fi acolo, când vei avea nevoie.Indiferent de ceea ce faci, indiferent de câte reguli încalci, indiferent de câte ori primești un bilet de viteză, indiferent dacă ai fost la închisoare, indiferent că ai făcut un lucru foarte rău, ea nu-ți va întoarce spatele niciodată.

Nimeni nu te iubește la fel ca mama ta, pentru că ea ți-a dat viață.Nu vorbind din experiență, ci din poveștile pe care le-am auzit, nașterea copiilor este o muncă grea.Mama ta te-a purtat timp de 9 luni și a suportat acele dureri pentru tine.Pentru a te putea vedea, auzi și mângâia.

Nimeni nu te iubește la fel ca mama ta, pentru că ea te va ierta mereu.Poți să ai o dispoziție proastă, practic poți să-i spui, să o faci să plângă, dar indiferent de ce te va ierta mereu și te va duce înapoi în brațele ei iubitoare.Ea a făcut multe sacrifii pentru tine.Ea și-a sacrificat viața pentru a o face pe a ta mai bună.Ea este lipiciul care îți ține familia împreună.Cine face curățenie, gătește sau planifică vacanțele? Cel mai probabil, mama ta. Ea se va asigura întotdeauna că familia dvs. rămâne aproape și rămâne împreună. Mama ta este refugiul tău sigur.Un om trist, singuratic, cu inima frântă, pășește în brațele mamei tale și nimic nu mai poate părea înălțător. Tot stresul tău se va spăla și ești liniștit în brațele ei. Ai o singură mamă, o singură șansă să o iubești, să o prețuiești și să-ți faci amintiri. Ai grijă de ea.Prin comunicare îmbunătățită și comportament atent și prin răbdare și amabilitate zi de zi, vă puteți arăta dragostea și vă puteți întări legătura cu femeia care v-a crescut.Asigură-te că mama ta știe că îți pasă, arătându-i respect și apreciind-o pentru cine este – imperfecțiuni și toate acestea.

loading...

Add comment