Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubiți-vă copiii! Ei sunt un dar de la Dumnezeu

Probabil că majoritatea dintre noi găndim la fel și considerăm că, copiii noștri sunt cea mai mare comoară a noastră. Ei ne dau putere în fiecare zi să mergem mai departe cu fruntea sus. Chiar și atunci când suntem triști sau avem probleme, ei ne fac să zâmbim și să uităm de ele. De aceea, îi iubim necondiționat. Dragostea necondiționată nu este doar ceea ce simțim. Este ceea ce simte obiectul iubirii noastre: dragostea fără atașamente. Asta înseamnă că copilul nostru nu trebuie să fie sau să facă nimic în special pentru a ne câștiga dragostea. Noi îl iubim exact așa cum este.

Indiferent cât de mult îi iubim pe copiii noștri, nu există nici o îndoială că munca parentală este o muncă grea! Această sarcină de schimbare a vieții, sacrificiu de a crește copii deseori lasă chiar și cel mai bun părinte să-și zgârie capul întrebându-se dacă „fac bine” sau nu. Aceste întrebări sunt firești pentru noi ca părinți, deoarece noi suntem singurele persoane din viața lui care le dorim doar binele în această lume.

Tratează-ți copiii ca un dar primit de la Dumnezeu însuși. Dacă copiii sunt un dar de la Dumnezeu, înseamnă că îi primim de la Dumnezeu Însuși. Dacă primim un dar important de la cineva pe care îl iubim, îl prețuim, îi dăm onoarea și facem tot ce putem pentru a-i proteja. Cu toate acestea, deoarece copiii noștri sunt un dar de la Dumnezeu, ei nu sunt ai noștri să facă tot ce ne dorim. Trebuie să-i respectăm ca un dar prețios și să-i tratăm cu grija ce merită ceva de valoare infinită. În cele din urmă, Dumnezeu ne cere să ne întoarcem acest dar, deoarece copiii noștri nu rămân copii. Ei cresc, pleacă de acasă, urmăresc ceea ce Dumnezeu le-a scris să facă și să fie în această viață.

 

loading...

Add comment