Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
frumusete

Fiecare om este frumos în felul său,fie el slab,gras,cu ochelari sau fără,păr scurt sau lung.

Majoritatea oamenilor au probleme cu felul cum arată.Lumea este plină de nesiguranțe, dar este atât de important să nu te concentrezi asupra lor.Trebuie să te concentrezi pe ceea ce iubești.Nu este ușor să accepți lucrurile pe care le urăști la tine, știu asta. Va dura timp, dar trebuie să lucrezi încet la asta zi de zi, pentru că fiecare om este frumos în felul său de a fi.

Fiecare este frumos în felul lui.Sincer să fiu, definiția frumosului nu se rezumă la un cuvânt.Oamenii pur și simplu nu înțeleg că, indiferent cum arăți, ești frumos, pe dinăuntru și pe dinafară. Doar pentru că ești prea gras, prea slab, te confrunți cu acnee sau ai părul prea scurt, prea lung, asta nu înseamnă că nu ești frumos.Frumusețea vine de la sine.Așa cum se spune, „Nesiguranța este ceea ce este urât, nu tu”.

Fiecare este frumos în felul lui. Toți oamenii au fațete frumoase ale personalității și aspectului lor. Ceea ce ar putea părea neatractiv pentru o persoană poate fi incredibil de frumos pentru o altă persoană. O femeie cu o față plină de pistrui poate să nu arate atrăgătoare pentru o persoană, în timp ce este atât de incredibil de frumoasă pentru altă persoană.Simt că toți oamenii au talente sau intuiții frumoase, inteligență sau bunătate și empatie de împărtășit cu ceilalți, așa că da, fiecare este frumos în felul său.

De cele mai multe ori, frumusețea nu vine din exterior.Adevărata frumusețe vine din inima ta.Și din păcate, oamenii din zilele noastre, se concentrează prea mult pe exterior, nu hrănesc interiorul.Deși nu este greșit să avem grijă de înfățișările exterioare, nu ar trebui să fie punctul principal, și să uităm să ne hrănim ființa interioară.Frumusețea se va estompa, dar o inimă bună va rămâne mereu. Adevărata frumusețe poate fi văzută pe deplin doar atunci când ești mulțumit cu cine ești cu adevărat, în interior și în exterior. Când îți accepti calitățile, imperfecțiunile și toate, și când poți să te trezești dimineața și să-ți spui: ”Mă simt perfect astăzi”.Pentru că atunci când te simți perfect, când ești fericit pe dinăuntru, te vezi la fel și pe dinafară. Ești mai senin, zâmbești mai mult, pur și simplu radiezi și la sfârșitul zilei, asta contează cel mai mult pentru a te simți fericit și cu adevărat frumos.

loading...

Add comment