Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu te ruga de nimeni să îți rămână aproape.Cine ține cu adevărat la tine,îți va fi alături fără ca tu să i-o ceri.

Dragostea este un cuvânt simplu, dar complicat, de adresat și definit.Și variază de la o persoană la alta.A spune cuvintele „Te iubesc” este cu siguranță important, dar numai dacă ești gata să le spui cu voce tare. Deși este util să vă folosiți cuvintele pentru a vă exprima aprecierea, există o mulțime de moduri de a vă arăta dragostea,fără să spui vreodată un cuvânt.Uneori, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele.

Cine ține cu adevărat la tine, te va asculta.Cu alte cuvinte, un bun ascultător acordă atenție intenției de a înțelege cealaltă persoană. Aceasta presupune nu doar să absoarbe pasiv ceea ce spune cealaltă persoană, ci să participe activ la conversație.Fiind un ascultător, vă va arăta că este cu adevărat interesat de ceea ce simți.

Cine ține cu adevărat la tine, își va face timp pentru tine.Va petrece timp de calitate alături de tine.Își va face timp pentru a-ți arăta cât de mult îi pasă de tine.Desigur, nu ar trebui să vă așteptați să petreceți tot timpul împreună, dar efortul de a vă include în planurile sale merită în totalitate. O relație sănătoasă oferă fiecărei persoane spații pentru a-și urmări interesele, creându-și totodată timp unul pentru celălalt.

Cine ține cu adevărat la tine, te va sprijini în tot ceea ce faci.Este posibil să nu fie de acord cu toate deciziile dvs., dar susține alegerile pe care le luați. El este acolo pentru tine în succes și în eșec, în sănătate și în boală, în râs și în lacrimi.Nu te judecă și te iubește necondiționat.

Cine ține cu adevărat la tine, te apreciază așa cum ești.Ești unic și minunat în felul tău.Te acceptă exact așa cum ești și nu vrea să schimbe nimic despre tine.Și este dispus să facă ceea ce este nevoie pentru a-ți dovedi asta.

Cine ține cu adevărat la tine, îți va fi alături fără ca tu să i-o ceri.Nu te ruga de nimeni și nu obliga pe nimeni să-ți rămână aproape dacă nu simte aceleași lucruri ca tine.Trebuie să împărțiți aceleași vise și să aveți aceleași valori cu partenerul.Să vă completați unul pe celălalt și atunci când este cazul, să fiți dispuși să faceți compromisuri.

loading...

Add comment