Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Doamne, te rog să-mi dai putere în zilele în care simt că nu mai pot

În ultima vreme, simt că nimic nu merge bine.Totul pare pe dos.Totul se simte prea mult pentru mine și știu că nu am puterea de a trece prin asta singur. Există doar întuneric în creierul meu și durerea îmi curge prin vene.Uneori, stau și mă întreb dacă suferința se va sfârși vreodată. Am învins fiecare obstacol care mi-a străbătut calea, dar totuși mă simt obosit. După fiecare luptă pe care am câștigat-o, mai așteptă încă una după colț.

Se spune că Dumnezeu dă cele mai dure bătălii oamenilor mai puternici, dar Doamne, trebuie să ai multă credință în mine, deoarece uneori nici măcar nu știu cum să merg mai departe.Uneori vreau doar să renunț și să las viața să-și facă drumul cum vrea.Nu îți cer neaparat să faci încercările mele să dispară, pentru că știu că încercările mă fac mai rezistent.Nu îți cer să faci durerea să dispară, pentru că știu că durerea mă face mai puternic.Nu îți cer să faci viața mea mai ușoară, pentru că știu că cu cât este mai grea bătălia, cu atât este mai dulce victoria.În schimb, îți cer pur și simplu să-mi dai forță pentru că mă simt slab,sunt epuizat și nu sunt sigur că pot merge mai departe.

Doamne, știu că lucrezi asupra mea pentru a deveni omul care sunt destinat să fiu, dar te rog să-mi dai forță în zilele în care simt că nu mai pot continua.Sunt lucruri pe care nu le înțeleg. Și unele dintre aceste lucruri mă fac să mă simt neputincios și pierdut.Am nevoie de o mână de susținere.Știu că pot vorbi cu tine și că mă vei auzi.Te rog să-mi protejezi mintea de furtunile care se plimbă în interiorul ei.Inima mea este tulburată, dar am încredere deplină în tine pentru a-mi oferi puterea de care am nevoie pentru zilele următoare.

Doamne, mă rog la tine să-mi dai putere, tărie pentru corpul meu să continue să împingă, forță pentru ca mintea mea să continue, și forța pentru ca sufletul meu să continue să trăiască.Am nevoie de puterea ta pentru a putea depăși situațiilor care necesită o mare parte din mine.Doamne, vin la tine pentru ajutor – ajutorul de care am nevoie pentru a înfrunta orice greutate care îmi străbate calea.

Doamne, te rog… da-mi puterea de care am nevoie astăzi pentru a vedea ziua de mâine.

loading...

Add comment