Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii sensibili sunt cei mai autentici și cinstiți oameni pe care îi vei întâlni vreodată. Îți vor spune totul despre ei, dacă au încredere în bunătatea ta

Oamenii sensibili sunt cei mai autentici și mai cinstiți oameni pe care îi veți întâlni vreodată. Nu exista lucruri pe care sa nu ti le spuna despre ei insisi daca au incredere in sufletul tau bun. Cu toate acestea, în momentul în care îi trădezi, îi respingi sau îi devalorizezi, ei își schimbă atitudinea.Ei nu vor să rănească alte persoane.Este împotriva naturii lor.Viata lor este un adevarat carousel.Vor să anuleze greșelile pe care le-au făcut.Trăiesc cu vinovăție și durere constantă asupra situațiilor și neînțelegerilor nerezolvate.Ei nu se pot hrani cu ură. Ei au nevoie de cea mai mare iubire pe care o poate oferi cineva.

Acest tip de persoană are nevoie de cea mai mare dragoste pe care o poate oferi oricine, pentru că sufletul lor a fost înfrânt în mod constant de alții. Cu toate acestea, în ciuda tragediei prin ceea ce trebuie să treacă în viață, ei rămân cei mai plini de compasiune care merită să știe și cei care adesea devin activiști pentru cei cu inima frântă și neînțeleși.Acest tip de oameni sunt îngeri cu aripi rupte, care zboară doar atunci când sunt iubiți.Aceste cuvinte au fost scrise de celebrul psiholog și scriitor Shannon Alder. Dacă sunteți o persoană sensibilă, atunci acest text este pentru dvs.

Oamenii sensibili merită mai mult decât poate să le ofere această lume.Ei sunt aici pentru a-i ajuta pe cei din jur să vadă și să simtă ceea ce adesea trecem cu vederea din lipsa de timp sau din cauza egoismului Fiți recunoscători acestor oameni dacă apar în viața voastră.Dacă sunteți o persoană sensibilă sau aveți în viața dvs. o astfel de persoană atunci trebuie să aveți grijă de ea. Nu lăsați să vă scape, deoarece este un înger. În ciuda greutăților prin care ei vor trece, rămân cei mai compasivi oameni.

loading...

Add comment