Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Câinele nu trebuie să fie de rasă ca să te iubească

Probabil că ați auzit de nenumărate ori oameni care caută să-și cumpere un câine de o anumită rasă, de la o crescătorie sau un magazin de animale de companie. Ei bine, acest lucru nu este necesar pentru ca un câine să te iubească.Nu trebuie să fie de o anumită rasă, pentru a fi în stare să-și dea viața pentru tine.Acesta este motivul pentru care există atât de mulți câini fără adăpost.Poate fi orice tip de câine, un câine din adăpost sau un câine de pe stradă.El vrea doar să fie iubit și să ofere în schimb iubire.Și bineînțeles mâncare, jucării și un acoperiș deasupra capului.

Există multe aspecte de luat în considerare atunci când adopți un câine de orice vârstă, din orice sursă. Cea mai importantă întrebare pe care un potențial proprietar ar trebui să și-o pună este „Pot să mă angajez să am grijă de acest câine tot restul vieții?” O zicală veche este „Viața este scurtă” – viața unui câine este și mai scurtă. În ciuda acestui fapt, milioane de câini din întreaga lume sunt abandonați în fiecare an, întrucât proprietarul nu poate face acest angajament cât mai fundamental.

Un catel va arata afectiune instantaneu si va invata rapid sa se adapteze la rutina si viata familiei sale, indiferent dacă este un câine de pe stradă sau un câine de rasă. Obținerea încrederii unui câine de pe stradă poate dura mult mai mult decât câștigarea încrederii unui cățel tânăr cumpărat. Cu toate acestea, câinii de pe stradă sunt adesea mult mai dornici să-i mulțumească pe stăpâni, iar timpul petrecut în formarea oricărui câine merită mult efortul.Un câine de pe stradă căruia nu i s-a acordat atenție la începutul vieții va fi mai recunoscător să primească dragoste și grijă odată primit într-o familie.Ei știu ce înseamnă a fi ignorați și neiubiți.Când vor primi primul gust de emoții umane reale, vor fi bucuroși să știe în sfârșit care este iubirea reciprocă. Chiar și un câine maltratat va învăța să aibă încredere din nou, indiferent de trecutul lor. Și odată câștigată acea încredere, ea va fi pe viață.Nu te va dezamăgi niciodată.El va tânji mereu după dragostea și afecțiunea ta.Un câine de pe stradă te va iubi necondiționat, și se va simți întotdeauna norocos să-și trăiască o viață întreagă cu proprietarul său.

loading...

Add comment