Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Alege bărbatul care în timpuri grele se va uita în ochii tăi și-ți va spune „Ne vom descurca, nu-ți face griji”

Indiferent dacă sunteți singuri, vă întâlniți cu cineva sau sunteți într-o relație serioasă, bărbatul potrivit trebuie să aibă următoarele calități esențiale.

Alege bărbatul care iubește calitățile tale bune și acceptă și îmbrățișează răul fără să te facă să te simți vinovată pentru că ai defecte.Nu trebuie să-ți ascunzi adevăratul sine de el și să fii ceea ce crezi că dorește el să fii.Acest lucru vă va apropia.

Alege bărbatul care este acolo pentru tine când ai nevoie de el, chiar dacă nu este incomod pentru el.Un parteneriat va necesita uneori sacrificiu și compromis. Viața este imprevizibilă și neașteptată. Nu puteți prezice ce se va întâmpla și nimic nu poate merge așa cum este planificat 100% din timp.

Alege bărbatul care în timpurile grele se va uita în ochii tăi și-ți va spune:„Ne vom descurca, nu-ți face griji”.Acest bărbat va fi acolo pentru tine atunci când ai nevoie de el.El îți va fi partenerul în orice s-ar întâmpla și va trebe prin furtună cu tine, chiar dacă ar prefera să rămână la soare.

Alege bărbatul care va lua deciziile împreună cu tine, atât decizii mari cât și mici.O relație este un parteneriat, nu o dictatură. Bărbatul care arată că te respectă și că vrea să-și creeze o viață cu tine, nu pur și simplu să te „introducă” în lumea lui.Lumile noastre pot fi confortabile atunci când nu trebuie să facem compromisuri, deci nu este întotdeauna ușor să ținem cont de altcineva și să luăm în considerare dorințele, nevoile și preferințele, dar asta este relația.

Alege bărbatul care este orientat spre creștere.Nimeni nu este perfect; cu toții avem defecte. Și aceste defecte nu sunt alb-negru – de obicei, cea mai mare forță a unei persoane este legată de cea mai mare slăbiciune a sa. Într-o relație, comportamentul lui te afectează și, uneori, trăsăturile sale mai puțin dezvoltate vor avea un impact negativ asupra ta.Un tip orientat spre creștere va dori să lucreze pentru a-și consolida caracterul. Un tip care nu este orientat spre creștere va spune că este problema ta și că acesta este exact așa cum este el și trebuie să te descurci.

Alege bărbatul care te respectă și te apreciază.El respectă totul despre tine – gândurile, ambițiile, opiniile, lucrurile pe care le spui, compania pe care o păstrezi, munca ta. Nu te face să te simți rău în legătură cu circumstanțele tale de viață și apreciază persoana pe care ești și alegerile pe care le-ai făcut.

Alege bărbatul care vrea să te facă fericită.Una dintre cele mai fundamentale nevoi ale unui bărbat într-o relație este să-și facă fericita fata.S-ar putea să nu fie întotdeauna vizibil, dar este adevărat.Pentru a se lega cu adevărat de o femeie, un bărbat trebuie să simtă că poate să o facă fericită. Iar când un bărbat are grijă cu adevărat de o femeie, el vrea să facă tot ce trebuie pentru a o face fericită.

Alege bărbatul care este dispus să facă toate aceste eforturi pentru a fi cu tine.Dacă există o problemă, el vrea să găsească o modalitate de a o rezolva. Vrea să muncească mai mult, să fie mai bun, să fie cel mai bun sine.

loading...

Add comment