Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Unora începe să le fie dor de tine, abia atunci când înțeleg că nu au cu cine să te înlocuiască.

Atunci când pierzi pe cineva, vei realiza cât de specială și de neprețuit este pentru tine acea persoană.De obicei, acesta este unel dintre cele mai comune lucruri care se întâmplă după o despărțire dificilă.Cu toții suntem unici în felul nostru, ceea ce înseamnă că suntem cu toții de neînlocuit și oricât de mult dorește cineva să găsească copia noastră exactă la o altă persoană, pur și simplu nu este posibil.Atunci când o relație romantică se încheie, este inevitabil ca ambii parteneri să treacă la alte persoane și să caute înlocuirea adecvată a foștilor.

Așadar, când primești acel text neașteptat la o oră târzie de la fostul tău, vei știi doar că în cele din urmă și-a dat seama că a greșit și că-i lipsești.Singura problemă este că atunci când va realiza acest lucru, poate fi prea târziu uneori.Da, îi este dor de tine și s-ar putea chiar să te vrea înapoi.Dar ce fel de om trebuie să fii, pentru a-i rupe inima unei femeie, a o lăsa și a trece la cineva nou, precum ea nu a existat niciodată și apoi să vă așteptați să vă ierte pentru că a fost nevoie să o pierdeți pentru a realiza cât de cât prețioasă era pentru dvs.Doar în absența ei îți dai seama cât de bine a fost cu adevărat când erai cu ea și speri că va fi suficient de naivă pentru a ierta și a uita.

Când ai plecat, întreaga ei lume s-a destrămat.A fost nevoită să învețe să găsească o modalitate de a face față tuturor gândurilor fără să-și piardă mintea blestemată, simțind în același timp că pământul de sub ea se prăbușea și alunecă tot mai departe de apucarea ei.Iar tu ca bărbat ai căutat, sperând că găsești ceva nou și interesant, dar în cele din urmă îți dai seama că nicio femeie nu putea înlocui caldura fostei tale iubite.Nicio femeie nu ține o lumânare la capacitatea ei incredibilă de a iubi fără a judeca.

Acum ști că ea este de neînlocuit.Știi cât de unică și specială este.Dacă nu o puteți aprecia în timp ce este alături de dvs., nu o meritați atunci când vă răzgândiți.Atunci când realizați că nu aveți cu cine să înlocuiți persoana care a fost alături de dvs., poate fi prea târziu.Și s-ar putea să sfârșiți în cele din urmă singur.

loading...

Add comment