Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Animalele de companie sunt cadouri prețioase care trebuie tratate cu dragoste și respect

Unii oameni spun că ființele umane sunt diferite de animale, deoarece avem cultură și avem conștiință.De asemenea, aceștia spun că animalele nu pot exercita libera alegere. Dar suntem într-adevăr atât de diferiți? Noi credem că nu există o diferență atât de mare între ființe umane și animale. Este adevărat că avem capacitatea de a face alegeri, iar unii dintre noi suntem extrem de inteligenți.Dar multe studii științifice au arătat că multe dintre animale, sunt de asemenea foarte inteligente.

Animalele de companie sunt cadouri prețioase care trebuie tratate cu dragoste și respect.Toate animalele, mari și mici, sunt creaturi ale lui Dumnezeu și trebuie tratate cu demnitate, respect și dragoste. Trebuie să li se permită să se plimbe și să se simtă libere.Animalele ar trebui să fie tratate cu același respect ca și oamenii. Ei simt emoții și pot dezvolta relații cu oamenii.

Este important să recunoaștem că animalele au adus o contribuție deosebită la supraviețuirea și dezvoltarea noastră atât de multe generații până acum, prin urmare, bunăstarea lor este esențială pentru a noastră.Și ele simt durerea, și ele au sentimente.Animalele sunt născute în această lume fără a pune întrebări în fiecare zi. Din păcate, multe dintre ele nu au stăpân și sunt tratate ca niște gunoaie de pe stradă.Și ele au dreptul să trăiască.Nu ar trebui să le facem rău inutil.Este posibil să nu fie la fel de inteligenți, dar sunt deștepți în felul lor și sunt întotdeauna grijulii și iubitori necondiționat față de oameni, indiferent de acțiunile lor. Ei merită cu siguranță mai multe drepturi în această lume crudă.

Diferite studii realizate au concluzionat că, câinele a devenit cel mai bun prieten al omului.Ei au reușit cel mai bine să-și facă loc în istoria omenirii și să ne arate că relația lor cu oamenii poate fi benefică în cele din urmă.Cele mai comune animale de companie sunt câinii și pisicile.Studiile au arătat de asemenea că, prezența unui câine sau a unei pisici în casă,poate elibera hormonul oxitocin și poate scădea nivelul cortizolului hormonului de stres, ceea ce duce la o stare mai relaxată.

loading...

Add comment