Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Nu contează ce vârsta ai, vei rămâne întotdeauna copilașul meu”.

„Dragul meu copil,
Se pare că abia ieri, ai fost acel copil mic dolofan, obraznic, pus mereu pe joacă, rugându-mă să te iert pentru obrâzniciile tale.Se pare că ieri ai avut nevoie să mă culc lângă tine în pat, ca să poți dormi.Și acum ești aici. Gata să intri în lumea asta mare,pe cont propriu.Mă simt binecuvântat să fiu cea care te urmărește să crești. Nu doar mai înalt, dar mai curajos și mai puternic și mai încrezător. Adultul inspirațional și talentat care ești astăzi. Dar încă amprenta ta în timp persista ca fiind copilașul meu.Îmi amintesc de parcă a fost ieri, vremurile când trebuia să-ți iau apărarea în fața copiilor.Îmi aduc aminte de vremurile în care ai avut nevoie de mine să stau la fereastra clasei și să te ondulez, ca să te simt sigur că am fost acolo, în timp ce ai început încă o zi la școală.Îmi amintesc senzația de mâna ta mică și lipicioasă care se ținea scai de a mea.

Uneori mi-aș dori să pot da anii înapoi pentru a mă întoarce la acea vreme. Când eram mama care te putea ținea în brațe și te proteja de lume doar cu o îmbrățișare și o promisiune că voi avea mereu grijă de tine și va fi întotdeauna în regulă.Dar știi asta, copilul meu, că indiferent ce și oricât de mare ai fi, voi fi mereu acolo pentru tine. Voi renunța la orice pentru a fi de partea ta când vei avea nevoie de mine cel mai mult.

Oricât de mare vei crește, voi avea întotdeauna un loc pentru tine în brațele mele. Oricât de înalt ai fi, mereu voi încerca să ajung la nivelul tău și să te ascult.Aceste brațe sunt aici pentru a te cuprinde, aceste urechi sunt aici pentru a te asculta, și această inimă te va iubi pentru totdeauna.Oricât de mare și independent vei fi, voi fi întotdeauna confortul și zona ta sigură.Persoana cu care poți împărtăși orice secret, cât de ascuns ar fi el.Indiferent de situatie. Oricât am fi crescut amândoi. Brațele mele sunt întotdeauna acolo deschise pentru a te ține. Pentru că, nu contează ce vârsta ai, vei rămâne întotdeauna copilașul meu.”

loading...

Add comment