Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

A purta doar haine negre înseamnă că ești o persoană elegantă,puternică și de succes.

Diferite culori stimulează senzații diferite în creierul nostru și, de asemenea, modul în care răspundem la unele culori spune multe despre noi înșine.Culoarea neagră este considerată a fi una de putere. Când vine vorba de îmbrăcăminte, purtarea de negru indică adesea o mare dorință de a fi la putere sau de a revendica puterea cuiva.Fie că este vorba de crearea unei distanțe de siguranță, încercarea de a-ți proteja inima și emoțiile sau de a cere oamenilor să te respecte – purtarea de haine negre poate trimite adesea un mesaj subconștient celorlalți și către tine.

Persoanele care preferă să poarte haine negre sunt adesea percepute de alții ca fiind de succes, având grijă de ei înșiși și de aspectul lor.Sunt foarte emoționanți, dar nu își poartă emoțiile pe mânecă. În acest fel, încearcă să se protejeze pe ei înșiși și pe sentimentele lor, deoarece stabilitatea emoțională este foarte importantă pentru ei.Experții în psihologia culorii spun că culoarea neagră indică putere și prestigiu. Iar oamenii care poartă negru tind să se ia foarte în serios. Sunt foarte ambițioși și vor ca ceilalți să-i respecte.

Dar, ceea ce este interesant este că cei care poartă haine negre, în special femeile, poartă negru pentru că vor să fie mai mult decât sunt. Vor ca alți oameni să le perceapă pentru indivizii clasici și „colectați” care sunt. În plus, nu vor să atragă atenția asupra lor, purtând culori colorate.

Culoarea neagră este culoarea pe care o poartă oamenii atunci când vor să impresioneze pe cineva. Oamenii care poartă negru sunt adesea văzuți ca indivizi de încredere și de încredere. Sunt genul de oameni cărora le-ați preda, fără îndoială, toate economiile și chiar le-ați mulțumi pentru că v-au oferit șansa.Culoarea neagră este percepută și ca cea mai atractivă culoare. Vorbește despre autosuficiență, siguranță de sine și încredere extremă.Deci, alegând să porți negru, vei inspira celor din jur toate aceste lucru.

loading...

Add comment