Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Târziu am învățat,dar mă bucur că am reușit să înţeleg că oamenii nu sunt ceea ce par a fi.

Uneori oamenii ne surprind prin felul lor de a fi. Uneori ne șochează bine. Uneori se dovedesc a nu fi deloc cine am crezut că sunt. Și, uneori, indiciile au fost chiar în fața noastră tot timpul. Poate că nu vrem să le vedem pentru cine sunt sau poate adevărul pare imposibil. Poate doar vrem să ne gândim la cel mai bun dintre cei pe care credem că îi știm.

Acest lucru mă aduce la punctul de a mă întreba cât de bine îi cunoaștem pe ceilalți. Putem fi prieteni cu oamenii de ani de zile și nu îi cunoaștem la nivel intim. Nu faci decât să cunoști oamenii cât ei îți permit, dacă nu ai un dar de a vedea lucrurile sub suprafață.Puteți lucra cu cineva mulți ani și încă nu aveți idee ce fac atunci când părăsesc locul de muncă în fiecare seară. Puteți merge la biserică cu cineva și să lucrați cu ei evenimente caritabile și să nu aveți idee ce fel de persoană se află înăuntru.

Cât de bine se cunoaște într-adevăr persoana obișnuită? Poate știe ce îi place sau nu-i place. Știe el cu adevărat ce îl motivează să ia deciziile pe care le ia în viață? Este machiajul lui genetic? Este sistemul lui de credințe? Este personalitatea lui? Este mediul lui? Este familia lui? Ce îl propulsează să avanseze în viață? Reflectă asupra alegerilor sale care să-l ajute să se cunoască pe sine și să-l împingă să devină o persoană mai bună?

Când sunteți șocat de acțiunea sau reacțiile cuiva, gândiți-vă cât de bine cunoașteți cu adevărat acea persoană. Îl cunoașteți suficient de bine pentru a-i prezice mișcările? Chiar sunt cine credeți că sunt sau nu știați decât masca pe care o purtau?

Lucrurile și oamenii din viața noastră nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Oamenii nu sunt întotdeauna așa cum par. Și, de obicei, este o mare ușurare să aflăm că situația noastră nu necesită o revizuire completă până la urmă. În schimb, de multe ori, trebuie doar să ascultăm un pic mai atent și să înțelehem tot.Nu vedem întotdeauna ceea ce credem că vedem.

loading...

Add comment