Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
mama-face-orice

O mamă face orice pentru binele copilul ei.Nu regretă nimic și face totul din suflet.

Instictul de mamă se naște în momentul în care copilul ei vine pe lume.Suntem schimbați pentru totdeauna. E ca și cum inima noastră s-ar extinde brusc peste măsură și am începe să ne transformăm în cine eram meniți să fim, privind lumea dintr-o perspectivă cu totul nouă. Pentru unii acest proces este gradual, iar pentru alții se întâmplă aproape instantaneu. Oricum ar fi, a deveni mamă schimbă profund viața.

Cuvântul „mamă” rezonează cu dragostea și grija necondiționată fericită, care este nevoia de bază a fiecărui copil.Legătura copiilor cu mamele pare a fi eternă.Dragostea mamei este necondiționată.O singură privire în ochiul unei mame pentru copilul ei și ajungem să realizăm sensul iubirii necondiționate.Această iubire necondiționată a mamelor este ceea ce le face atât de speciale pentru fiecare copil.Prin ochii și încrederea mamei, un copil poate vedea întotdeauna lumina de cealaltă parte a tunelului. Indiferent dacă se confruntă cu examene, competiții sau greutățile vieții, copiii caută întotdeauna îndrumarea și sprijinul mamelor lor în primul rând.Un copil are întotdeauna nevoie de sprijinul mamei, fie că este vorba de orice fază a vieții, cum ar fi mersul la școală, căsătoria, nașterea unui copil. Ea este cea care acționează ca un stâlp puternic de care poate depinde un copil.

O mamă face totul pentru binele copilul ei.Mamele sunt un exemplu minunat de iubire. O iubire care nu trebuie dovedită. O iubire care se vede cu ușurință în ochi. Este o dragoste care poate fi simțită de fiecare dată. Este o iubire care nu poate fi descrisă. Mamele sunt creatoare. Această lume există datorită mamelor. Dacă există bine pe lumea asta, este din cauza mamelor. Mamele sunt salvatoare. Își îngrijesc copiii în condiții nefavorabile. Și, prin urmare, nu își pot vedea copiii în probleme. De aceea dragostea lor este necondiționată și mai presus de orice.

Deși o mamă nu va cere niciodată nimic în schimbul dragostei, îngrijirii și protecției ei, o putem face oricând să se simtă specială cu gesturi mici și dulci. Așadar, dacă te gândești să o faci să se simtă specială, ia Ziua Mamei sau ziua ei de naștere drept o oportunitate pentru a-i spune cât de importantă este pentru tine. Exprimă-ți dragostea față de mama ta, iar ea va aprecia cu siguranță gestul tău dulce.

loading...

Add comment