Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cel care vine la tine cu bârfe de la alții se întoarce la alții cu barfe de-ale tale.

Este destul de îngrozitor să ai oamenii să vorbească despre tine în spatele tău. Deoarece acest tip de bârfă poate fi subtil, este adesea greu de identificat sursa. Din acest motiv, probabil că veți înrăutăți lucrurile încercând să vă confruntați cu oamenii care bârfesc. Cel mai bun curs de acțiune este să le ignori.

Nu face nimic. Deși este posibil să fiți tentat să acționați sau să vă confruntați cu persoana, uneori cel mai bun răspuns este să ignorați bârfele. Gândește-te doar:persoana care vine la tine cu bârfe de la alții se întoarce la alții cu barfe de-ale tale.Nu îi luați în considerare.Dacă le ignori pe bârfe, s-ar putea să se plictisească și să nu mai vorbească despre tine.Tratează-i cu bunătate. Un alt mare răspuns la bârfitori este o atitudine plăcută. Vor fi înfruntați cu privire la modul în care le-ați putea trata atât de amabil, când au vorbit negativ despre voi. În plus, dacă îți consolidezi atitudinea optimistă, poți face persoana să se simtă vinovată pentru că a vorbit despre tine în primul rând.

Dacă un prieten drag sau cunoscut a fost cel care v-a spus despre bârfe, poate doriți să vă asigurați că această persoană are interesele dvs. cele mai bune în minte. Cei mai mulți prieteni buni ar prefera să nu răspândească nicio informație negativă despre tine care îți poate răni sentimentele. Dacă această persoană este implicată în zvonuri, încercați să aflați de ce au simțit nevoia să vină să vă spună și cum au reacționat la zvonuri.Nu trebuie neapărat să închei relația cu mesagerul. Dar, poate fi înțelept să privești mai atent această persoană. Este posibil să nu fie la fel de nevinovați pe cât încearcă să pară. Ar putea alimenta bârfele decât să încerce să-l oprească.

Bârfa a fost întotdeauna o parte a culturii tuturor, indiferent cât de mult încearcă lumea să o evite.Oamenii bârfesc și o vor face întotdeauna, deoarece abordarea problemelor altor persoane este mult mai ușor decât să te confrunți cu propriile probleme.

loading...

Add comment