Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
Cred-in-Dumnezeu

Fără Dumnezeu lucrurile nu stau deloc bine în viață.

Fără Dumnezeu, chiar dacă viața umană ar putea avea sens în cadrul universului, în cele din urmă ar fi lipsită de sens, deoarece universul însuși ar fi inutil. Ar fi ca și cum ai juca un rol într-o piesă fără rost.Motivul principal al acestei concluzii este ideea că, fără Dumnezeu, nu există nemurire. Și, fără nemurire, atunci fiecare dintre noi este sortit să moară.Dumnezeu – indiferent de forma în care credeți că o are – este real și oamenii cred pentru că comunică cu el și percep dovezi ale implicării sale în lume.

Dumnezeu este cel care îți va da puterea de a trăi în ei și El va fi cu tine la fiecare pas. Dumnezeu va avea grijă de tine în viață.El va intra în mintea ta și, dacă Îl vei lăsa, El îți va da cunoștință și putere să-ți trăiești viața cu succes. Dumnezeu va avea grijă de tine la vreme de nevoie.Uneori, realitățile vieții sunt atât de copleșitoare încât simți că Dumnezeu te părăsește și te lasă să te lupți singur cu viața.Dar uneori, oamenii sunt bombardați de probleme sau tulburi de emoții și nu-l mai pot auzi pe Dumnezeu.Dacă suntem ocupați sau inima noastră este împietrită față de Dumnezeu, El poate să nu vorbească. Dar, trebuie să păstrăm întotdeauna deschise liniile de comunicare pentru că El vrea să ne vorbească tot timpul.O modalitate grozavă de a păstra legătura este citirea Cuvântului Său în fiecare zi și vorbirea cu El prin rugăciune.Dacă facem asta, atunci Dumnezeu va fi lângă noi în fiecare pas al zilei.

Dumnezeu ne iubește pe fiecare dintre noi în parte.Prin urmare, ar trebui să ascultăm întotdeauna călăuzirea Lui; ne poate schimba viețile pentru totdeauna.Este emoționant să vedem cât de mult îi pasă El de noi și să știm că El vrea ce e mai bun pentru copiii Săi.Dumnezeu are un plan pentru noi toți. El ne cunoaște punctele forte și slăbiciunile, așa că El alege să ne vorbească în moduri diferite.

Întotdeauna putem avea încredere în El că ne va conduce pentru că El nu ne va duce niciodată în rătăcire. S-ar putea să nu știm de ce am fost îndemnați sau cum a plănuit El să funcționeze, dar Dumnezeu VA avea grijă de tot la timpul lui.Dumnezeu lucrează în moduri misterioase. Nu știm întotdeauna ce face El sau de ce, dar putem avea încredere că El are un plan și va fi spre binele nostru.Fără Dumnezeu lucrurile nu stau deloc bine în viață.Sunt atât de multe semne care îmi arată cât de mult ne iubește Dumnezeu și există atât de multe moduri în care El încearcă să ne spună ceva.Trebuie doar să fim atenți la ele, să le vedem și să le simțim.

loading...

Add comment