Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Atunci când femeia va înceta să lupte pentru tine, o vei pierde pentru totdeauna.

Atunci când femeia încetează să mai lupte pentru tine, o face pentru că este obosită.S-a săturat să aibă argumente în legătură cu același lucru, iar și iar.S-a obosit să încerce să te facă să te schimbi atunci când este clar că nu vei face niciodată asta. S-a săturat să-și pună speranțele în ceva și apoi să fie din nou dezamăgită de tine.Când va înceta să lupte pentru tine, este pentru că în cele din urmă și-a dat seama că într-o relație sănătoasă, nu va fi necesar să lupte pentru tine.Ea ți-a dat inima de bună voie.Tu trebuie doar să depui eforturi pentru a o face fericită.Pentru a o trata cu bunătate și a-i oferi tot ceea ce are nevoie, fără să o faci să plângă și să sufere.

Când încetează să lupte pentru tine, este pentru că și-a dat seama că toate eforturile ei au fost în zadar.Nu o apreciezi destul, nu-ți ceri scuze atunci când greșești și nu ești alături de ea, pentru a vă rezolva problemele împreună.Te-ai așteptat ca ea să aibă grijă de tine, dar nu i-ai întors niciodată favoarea.

Când încetează să lupte pentru tine, este pentru că nu ai luptat niciodată pentru ea.Simte că ai lăsa-o să plece fără să spună un cuvânt.Până la urmă, ea este cea care trebuie să inițieze conversații, pentru că tu nu o vei face. Ea este cea care trebuie să planifice datele, pentru că nici asta nu vei face. Ea menține relația la linia de plutire. Ea este singurul motiv pentru care există încă relația. Fără efortul ei, ai fi deja izgonit din lumea ei.

De aceea, când femaia va înceta să lupte pentru tine, este pentru că nu mai rămâne nimic pentru care să lupți.Ați dovedit că nu sunteți persoana de care s-a îndrăgostit atât de mult timp în urmă. Ești cineva care este în regulă să o trateze ca pe a doua alegere. Cineva care este în regulă să rămână într-o relație unilaterală. Cineva care este în regulă cu rănirea ei. Și nu vrea să fie cu cineva așa. Nu mai vrea.

Când va înceta să lupte pentru tine, o vei pierde pentru totdeauna.Tăcerea ei nu înseamnă că ea cedează,ci te lasă în pace.Înseamnă că a terminat încercarea. Înseamnă că nu mai are energia să se certe cu tine. Ea nu are puterea de voință pentru a ține cursa. Ea a terminat. Ea este deja pe jumătate plecată.Când va înceta să lupte pentru tine, mai bine faci ceva pentru a-și schimba părerea despre tine. În caz contrar, va pleca pentru totdeauna și nu se va mai întoarce niciodată.

loading...

Add comment