Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Scrisoarea profundă și emoționantă a unei mame în vârstă, adresată copiilor ei mai tineri

Rolul unei mame nu este niciodată singular, se schimbă și se adaptează la nevoile copiilor ei, îi iubește, îi protejează și îi îngrijește indiferent de situație. O mamă a decis să îi scrie copilului ei o scrisoare profundă, greu de uitat.

Dragii mei copii,
Dacă atunci când vorbim, repet același lucru de o mie de ori, nu mă întrerupeți pentru a spune: „Ai spus același lucru acum un minut”… Doar ascultați, vă rog. Încercați să vă amintiți vremurile când erați mici, iar eu citeam aceeași poveste noapte de noapte până adormeați.

Când nu vreau să fac baie, nu fiți supărat și nu mă faceți de rușine.Amintiți-vă când a trebuit să fug după voi, să mă scuz și să încerc să vă conving să faceți duș când erați doar niște copii.Când vedeți că nu mă pricep cu noile tehnologii, oferiți-mi timp să învăț și nu vă uitați așa la mine…țineți minte, dragii mei, și eu v-am învățat cu răbdare cum să faceți multe lucruri, cum ar fi să măncați corespunzător, sa vă imbrați, sa vă pieptănați și sa vă ocupați de toate problemele vietii in fiecare zi… în ziua in care vedeți ca imbatranesc, vă rog sa aveți rabdare, dar mai ales, încercați să înțelegeți prin ce trec.

Și când picioarele mele vechi și obosite nu mă lasă să mă mișc la fel de repede ca înainte, oferiți-mi mâna voastră în același mod în care eu v-am oferit-o pe a mea când ați mers pentru prima dată. Când vin acele zile, nu vă simțiți triști, așa e viața…doar fi-ți cu mine și înțelegeți-mă în timp ce ajung la sfârșitul vieții cu dragoste.Eu vă voi prețui și vă voi mulțumi pentru prețiosul vostru timp și bucuria care am împărtășit-o alături de voi. Cu un zâmbet larg și cu dragostea uriașă pe care am avut-o întotdeauna pentru voi, vreau doar să vă spun, vă iubesc…dragii mei copii.

Această scrisoarea profundă către copii, ne amintește câte lucruri ne-au învățat părinții noștri să le facem în viața de zi cu zi și cât de recunoscători trebuie să le fim pentru toate acestea.Mai ales, atunci când aceștia ajung la bătrânețe și multe dintre ele nu se vor mai descurca să le facă singuri.Momentele alături de familie și de părinți sunt cele care trebuie prețuite cât mai mult.Pentru că mai devreme sau mai târziu, părinții noștri vor pleca dintre noi și atunci vom regreta că nu am petrecut destul timp alături de ei sau că nu le-am spus de câte ori am avut ocazia, cât de mult îi iubim.

loading...

Add comment