Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Atunci când ești trădat, ești eliberat pentru a putea merge mai departe

Trădarea este probabil cea mai devastatoare pierdere pe care o persoană o poate experimenta.Pentru a fi trădată, persoana trebuie să experimenteze mai întâi încrederea în trădător.Este destul de imposibil să fii trădat dacă nu ai avut încredere înacea persoană.Prin urmare, definiția trădării implică fapta cuiva care îți încalcă încrederea în ea. Sunt diferite forme de trădare, dar din păcare toate sunt dureroase și dezamăgitoare. Trădarea este atunci când cineva în care ai încredere te minte, te înșală, te abuzează sau te doare, punându-și mai întâi propriul interes de sine.Se întâmplă de obicei, din cauza comportamentului intenționat de rău al cuiva, al nepăsării sau al slăbiciunii personale.

Deci, având în vedere că trădarea este o pierdere, este necesar să înțelegem procesul durerii pentru a face față trădării. Cel mai adesea, atunci când oamenii au fost trădate, au emoții copleșitoare, care sunt atât de intense încât nu sunt capabili să le dea sens. Prin urmare, dacă ați fost trădat, trebuie să înțelegeți care sunt aceste emoții și de ce le experimentați înainte de a putea lua măsuri.Teoria durerii este că implică mai multe etape: șoc / negare, negociere, furie, tristețe și acceptare. Frecvent, aceste etape se pot suprapune, sau una poate fi experimentată mai intens decât alta, sau una poate fi trăită atât de curând încât nu părea că face parte din experiență. Cu toate acestea, cea mai importantă parte a acestei teorii este că atunci când ești trădat, defapt există și o parte bună.Îți dai seama de intențiile acelei persoane sau de ce tip de persoană e, și ești eliberat pentru a te putea mișca mai departe.

Cea mai bună abordare, este să vezi trădarea ca pe un apel de trezire.Fii gata să renunți la trecut și să-l lași în trecut. Nu pierde timpul și energia emoțională încercând să reunești piesele sau să te răzbuni.La fel ca nașterea, este dureros și șovăitor. Dar, la fel ca nașterea, este începutul a ceva nou și, într-un sens profund, aveți o ardezie curată cu care să lucrați, dacă doriți. Căci, într-un fel, o trădare te eliberează de o mulțime de obligații până la urmă. În cele din urmă, cei care ne-au trădat ne-au oferit o școală pentru a ne determina să ne deplasăm din nou în direcția corectă.

loading...

Add comment