Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum să-ți folosești telepatia pentru a citi gândurile celor din jur. Mic ghid pentru începători

Comunicarea este dificilă și a devenit din ce în ce mai dificilă în epoca noastră tehnologică. Este destul de greu să înțelegem pe deplin ceea ce cineva dorește să transmită.Din fericire, nu trebuie să te bazezi întotdeauna pe ceea ce spune cineva pentru a ști ce este în mintea lui. Realitatea este că oricine poate învăța să citească mintea altcuiva, cu răbdare, timp și pregătire adecvată. Nu este ceva exclusiv pentru psihologi sau vrăjitoare.

Pentru a înțelege cum este posibil acest lucru, trebuie mai întâi să înțelegeți știința din spatele lecturii minții.
Ca oameni, încercăm să citim mintea în fiecare zi. Ghicim sentimentele și reacțiile celorlalți și răspundem în mod corespunzător. De obicei, acest lucru funcționează dacă cineva își afișează adevăratele emoții. Cu toate acestea, dacă cineva are o față cu expresii ascunse? În timp ce folosim indicii ale expresiilor faciale și ale limbajului corpului pentru a citi mințile în mod constant, fără să ne dăm seama, există alte abilități și tehnici pe care le putem folosi pentru a trece peste aceste bariere exterioare și pentru a înțelege ce se întâmplă adânc în mintea celorlalți.

Kiran Behara, psiholog de renume mondial, a dezvoltat un set de sfaturi menite să ajute începătorii să înceapă să citească mintea. Angajați-vă răbdarea atunci când exersați și amintiți-vă că, în timp și cu atenție, și dvs. puteți înțelege ce se întâmplă în capul altora.

1. Mențineți un spirit deschis în orice moment.
În primul rând, trebuie să încercați să păstrați o minte deschisă și un spirit deschis.Aceasta înseamnă să-ți deschizi energia către cei din jurul tău și să o închizi la orice altceva care nu servește momentului prezent. Asta înseamnă că trebuie să rămâneți prezenți și conștienți, absorbind energia oferită de ceea ce vă înconjoară.Yoga sau meditația sunt modalități excelente de a practica acest lucru la început. Este esențial să fii în concordanță cu practica ta și să fii lăsat singur în aceste momente pentru o concentrare maximă.

2. Alegeți persoana căruia să-i citiți gândurile.
Acum trebuie să descoperiți persoana despre care doriți să aflați mai multe, persoana a cărei minte doriți să o citiți.În continuare, trebuie să recunoști ceea ce vezi că nu sunt ei. În mintea ta, creează două coloane: ce sunt ele și ce nu sunt ele. Separați persoana de scaunul în care stau, cafeaua în care beau, cuplul certându-se în fundal și multe altele.

Asigurați-vă că ceea ce vă concentrați sunt ei și numai ei. În acest fel, veți fi sigur că veți primi doar energia pe care o produc. În caz contrar, percepția ta poate deveni diluată de energia sau distragerea altor lucruri.

3. Concentrarea.
Concentrează-te pe chipul persoanei respective. Țineți contactul vizual cu ei timp de aproximativ 15 secunde. Este important să evaluăm această situație, deoarece menținerea acesteia prea mult timp le-ar putea perturba energia, făcându-le inconfortabile. Prea scurt, iar conexiunea nu poate fi făcută.După acest contact cu ochii, priviți departe. Creați o imagine mentală a lor. Concentrează-te pe ce energie ai primit de la ei în acele secunde de conectare. Lasa-ti gandurile, sentimentele si emotiile sa te inunde. Aceasta începe adevăratul proces de citire a minții.

4. Fii receptiv.
În acest moment, sunteți gata să descoperiți mai multe despre persoana respectivă. Ce gândești poate fi exact ceea ce gândesc, așa că permiteți conversația să se ghideze pe baza intuiției voastre.Rămâi deschis la posibilitățile conversației, astfel încât cealaltă persoană să rămână confortabilă împărtășind cu tine.Deveniți un ascultător care ascultă să înțeleagă, nu un ascultător care ascultă să răspundă.

În timp ce citirea minții este ceva ce poate face oricine, numai cei cu răbdare și dăruire vor putea reuși. Odată ce abilitatea ta începe să se dezvolte, ai grijă să nu o folosești pentru a profita sau răni pe ceilalți.

loading...

Add comment