Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
medic-suedez

7 reguli să trăiești mult și să nu te îmbolnăvești dezvăluite de un medic suedez renumit

Dr Bertil Marklund un medic suedez și cercetător la Universitatea Gothenburg cu peste patruzeci de ani de experiență oferă cea mai de ultimă oră de cercetare pentru a explica cele zece domenii pe care ar trebui să ne concentrăm pentru a ne îmbunătăți șansele de a avea o viață lungă.Noi vom enumera astăzi pe scurt doar șapte dintre acestea.Medicul suedez dezbină miturile despre lucrurile care ni s-a spus că nu sunt bune pentru noi, dar că de fapt pot fi: știai că consumul de cafea îți va promova sănătatea? Sau că mor mai mulți oameni din cauza lipsei de vitamina D decât din cauza cancerului de piele? Oferind sfaturi pragmatice și realiste, Dr. Marklund vă oferă puterea de a face o diferență în propria viață astăzi și pentru viitor.

Somnul este prioritar. Un somn bun vă poate ajuta să evitați stresul, depresia și bolile de inimă.Cantitatea de somn pe care o dormi îți poate afecta durata de viață.În studiile epidemiologice, dormitul a mai puțin de șase ore sau substanțial mai mult de nouă ore s-a demonstrat că pune oamenii la un risc mai mare de deces.

Exerciții fizice regulate.
O plimbare de 20 de minute pe zi face o mare diferență în corpul nostru. În cele din urmă, adăugarea activității aerobe și a componentelor de întărire a mușchilor va servi doar la creșterea beneficiilor pentru sănătate ale exercițiilor fizice.Ideea principală este de a evita inactivitatea, care poate fi o problemă pentru cei care au locuri de muncă la birou.

Evitați stresul.
La fel ca mânia, stresul are efect asupra corpului tău și îți poate scurta viața.Încercând să reduceți stresul, vă puteți îmbunătăți sănătatea pe termen lung și, între timp, calitatea vieții.

Menținerea unei diete sănătoase.
Este suficient să spunem, cu cât masa este mai puțin procesată, cu atât este mai sănătoasă. O persoană care adoptă o dietă sănătoasă împiedică substanțele chimice nedorite să intre în corpul lor. Aditivii alimentari pot face ravagii asupra corpului si mintii.

Aveți grijă de sănătatea emoțională.
Când îți îmbunătățești sănătatea fizică, vei experimenta automat o mai mare bunăstare mentală și emoțională. De exemplu, exercițiile fizice nu numai că ne întăresc inima și plămânii, dar eliberează și endorfine, substanțe chimice puternice care ne energizează și ne ridică starea de spirit. Încearcă să menții un echilibru între responsabilitățile tale zilnice și lucrurile care îți plac.

Expunerea la soare într-o oarecare măsură.
Deoarece lumina soarelui este principala noastră sursă de vitamina D, din ce în ce mai multe persoane dezvoltă deficiențe de vitamina D, ceea ce duce la un risc crescut de boli cardiovasculare, cancer, astm sever la copii și tulburări cognitive la vârstnici.A fi în aer liber este imperativ pentru a îmbunătăți sănătatea fizică și emoțională.

Întreținerea vieții sociale.
Oamenii cu relații sănătoase și de sprijin trăiesc mai mult, iar aceste efecte sunt surprinzător de puternice.Totodată persoanele cu conexiuni sociale puternice tind să aibă comportamente mai bune de sănătate, cum ar fi să mănânce alimente sănătoase și să fie activi fizic.

Factorii de mediu și stilul de viață, cum ar fi dieta, exercițiile fizice, expunerea la toxine, stresul, testele medicale regulate și chiar relațiile sociale joacă un rol important în viața fiecăruia.

loading...

Add comment