Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu trăi supărat, bucură-te de tot ce e frumos și învață din tot ce e greșit

Am decis din timp ce îmi doresc mai mult în viața mea. Apoi am acordat în mod deliberat mai multă atenție acelor lucruri. Dacă sună o idee simplă, asta se întâmplă.Când mi-am dorit mai multă bucurie în viața mea, m-am dus să caut povești și articole despre oameni care fac o muncă bună în lume. Apoi mi-au plăcut și împărtășit acele povești.De asemenea, am decis să scriu mai multe despre lucruri care erau bune în lume. Asta a funcționat dublu bine pentru mine. Am ajuns să cercetez povești despre oameni și evenimente vesele și trebuie să scriu despre ele. A fost inviorator în mod extraordinar.
Când mi-am concentrat mai mult atenția asupra binelui din lume, am găsit mai multe bune. Drept urmare, am găsit tot mai puține lucruri de care să fiu supărat.

Nu trăi supărat, viața este atât de scurtă și frumoasă, încât nu merită să o irosești cu supărare și tristețe.Este un mod minunat de a trăi.Chiar dacă sunt momente în care viața poate părea foarte grea, dacă reușești să accepți acele momente așa cum sunt, vei cunoaște liniștea.Vei ști să depășești cu bine.

Nu trebuie să te superi atunci când o persoană se poartă urât cu tine, pe nedrept. Nu trebuie să o urăști. Poate viaţa te pune la încercare. Poţi să îi răspunzi înapoi cu aceeaşi monedă sau poţi să o ierţi şi să ieşi învingător, astfel mergi mai departe cu capul sus.Răspunde lucrurilor rele cu un gest cald, un zâmbet sau o realizare.Arată că nu poți fi rănit.Orice altă reacţie ai avea, fie că te răzbuni, că urăşti sau că ignori pe cineva, vine din teama care îţi controlează viaţa.Răzbunarea este arma prostului.De asemenea, nevoia de apărare și de a răspunde cu acceași momendă este o confirmare a faptului că eşti dezgolit şi că poţi să fii rănit.

Dă fără să aștepți ceva în schimb.Vei deveni o persoană mai bună și mai fericită dacă faci asta.Dă numai pentru bucuria de a dărui. Dacă primiți ceva în schimb, minunat, dacă nu, la fel.Bucurați-vă de lucrurile mici. Bucurați-vă de tot ce e frumos și apreciați cele mai mărunte lucruri.

Nu trăi supărat și nu uita să zâmbești și să te bucuri de tot ceea ce te face fericit zi de zi. Fericirea nu consta in a castiga la loto sau a deține lucruri scumpe.Fericirea inseamna sa fii impacat sufleteste ,sa iubești viata, sa te bucuri de tot ce te înconjoară si pui pret pe lucrurile frumoase din viată.

loading...

Add comment