Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu te gândi la rău,pentru că te vei îmbolnăvi.Merită să citească fiecare.

Unii oameni se îngrijorează excesiv de faptul că greutăți, probleme sau chiar boli.S-ar putea ca o astfel de teamă și neliniște să fie grea pentru inimă?

Linda Searing a realizat un studiu, care a implicat 7.052 de adulți cu vârsta medie de 43 de ani, inclusiv 710 persoane considerate a se confrunta cu anxietate.Peste un deceniu, 234 de participanți au dezvoltat boli de inimă: 6% dintre cei cu anxietate, comparativ cu 3% dintre ceilalți. După ce au contabilizat factorii potențial care pot contribui, persoanele cu anxietate aveau 71% mai multe șanse să dezvolte boli de inimă decât cei care nu erau prea anxioși cu privire la sănătatea sau viața lor.Cu cât este mai mare gradul de anxietate pentru sănătate, cu atât este mai mare riscul de boli de inimă.

Oamenii care sunt preocupați tot timpul de lucrurile negative, sunt pesimiști, pun întotdeauna răul în față, sunt mai predispuși la tot felul de boli.Aceste persoane dezvoltă uneori depresie, anxietate sau tulburări de panică.

În timp ce efectul placebo demonstrează puterea gândirii pozitive, așteptării, a speranței și a îngrijirii de îngrijire, efectul nocebo demonstrează efectele fiziologice ale credinței negative, frică și anxietate.

Trebuie să gândești pozitiv.Să te gândești doar la lucruri bune.Oamenii care gândesc pozitiv sunt, de obicei, mai energici și sănătoși decât oamenii care gândesc negativ. Sunt mai fericiți, iar acest lucru, desigur, le afectează sănătatea.Mintea are un efect puternic asupra corpului și asupra sănătății. Când crezi pozitiv, sistemul tău imunitar este mai sănătos, iar corpul tău se recuperează mai repede.

Eșecul poate fi suficient pentru a determina unii oameni să renunțe, să se gândească la tot ce e mai rău, dar acesta are un sens cu totul diferit pentru alții.Eșecul nu este un element de descurajare; mai degrabă, este un motivator uriaș pentru a face schimbări și a progresa pentru a atinge orice obiective sunt în fața noastră.Totul în viață este situațional, iar modul în care reacționezi la aceste situații este ceea ce te modelează și te transformă în persoana care ești.Ființa ta este o sumă a tuturor experiențelor pe care le-ai avut și până la urmă le vei avea. Modul în care îmbrățișați și înțelegeți aceste experiențe vă vor modela mintea, corpul și sufletul.

loading...

Add comment