Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu îți lăsa niciodată partenerul la greu.Luptă alături de el în bătăliile vieții. Iubirea este forța de care avem nevoie în fiecare zi.

Iubirea vine în mai multe nuanțe de culori diferite.Ori de câte ori există iubire între doi indivizi, ea este – cel puțin – ușor diferită de orice iubire care a existat înaintea ei și orice iubire care va exista după ea.Iubirea este creată între doi indivizi și la fel cum nici doi indivizi nu sunt aceiași, nici iubirea dintre ei nu poate fi aceeași.Când o simțim, o recunoaștem.Dacă ar trebui să descriu dragostea într-o singură propoziție, aș descrie-o ca atare: Dragostea este acel lucru pentru care credem că merită să luptăm.Cât de mult suntem dispuși să luptăm pentru asta, cât de mult suntem dispuși să suferim pentru asta și să renunțăm pentru că ne permite să știm cât de adevărat este.Singura dragoste pentru care merită să o aveți este cea pentru care merită să luptați – pentru că orice altceva nu este dragoste.

Iubirea este forța de care avem nevoie în fiecare zi.Iar dacă nu sunteți dispuși să luptați pentru ea, în mod clar nu iubiți.Nu contează dacă vorbim despre obiective de viață sau iubiți, dacă nu sunteți dispus să luptați pentru ei, dacă nu sunteți dispus să vă murdăriți mâinile, să ieșiți în drum și să faceți un efort pentru ei, atunci nu îl doriți cu adevărat.Și indiferent dacă este un obiectiv sau altul, dacă nu îl doriți suficient, atunci nu îl meritați.

Când vremurile grele vin să bată la ușa noastră vrem să ne simțim iubiți, vrem să ne simțim în siguranță și ne dorim să ne validăm sentimentele. Dar, cel mai mult, nu dorim să fim dați cu piciorul atunci când suntem jos. Vremurile grele sunt când îți arăți partenerului tău copleșit că iubirea este cel mai mare cadou dintre toate, iar iubirea este ceea ce îi va ghida pe acest drum stâncos.Că lupți alături de el, indiferent de problemele prin care trece.Viața nu este întotdeauna roz.Tocmai de aceea, iubirea este forța de care avem nevoie în fiecare zi, ea ne dă puterea și curajul de care avem nevoie să mergem mai departe. Iubirea este forța ce ne dă aripi, ne inspiră şi este pasul spre împlinirea personală.

loading...

Add comment