Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Refuz sa-mi fie frică.Aleg să trăiesc.

Urăsc să simt frică. Dacă sunteți nerăbdători, pariez că și voi.Am descoperit, însă, că ajută cu adevărat să înveți să te distanțezi de acea experiență primară și apropiată de frică.Avem multe temeri în viață, dar cel mai mult, ne temem de obicei de moarte.Sfârșitul drumului.

Dar ești om și ești în viață acum.Asta e tot ceea ce contează.Ne este teamă că cineva nu ne va mai iubi, că oamenii din jurul nostru nu vor mai sta lângă noi, că familia ne va respinde sau că vom îmbătrâni singuri.Ne este frică de a greși, de a fi respinși și, cel mai important, de a pierde pe cei pe care îi iubim, aceasta face parte din natura noastră umană.Frica este o reacție în lanț în creier care începe cu un stimulent stresant – teama de ceea ce nu știm.Frica niciodată nu a ajutat pe nimeni.Doar știti vorba aceea , de ce îți este frica de aceea nu scapi , uneori este bine sa-ti învingi temerile , sa fii mai încrezator în tine si cum se mai zice sa iei taurul de coarne.Să nu lași frica să-ți controleze viața.

Totul începe cu conștientizarea. Gândește-te la toate temerile care te împiedică să fii fericit. Doar observă-le. Acest proces este de fapt incredibil de liber.Așa că, asumă-ți un risc. Realizează că îți poți schimba viața în orice secundă dacă dorești cu adevărat. Ai putea să-ți mărturisești sentimentele pentru cineva. Ai putea renunța la locul de muncă care te face să te simți mizerabil.Ai putea merge în călătoria mult visată.Ai putea face orice.După ce faci asta, recunoaște că temerile tale, deși par foarte puternice, nu sunt ziduri de beton. Frica nu este niciodată un motiv pentru a renunța, ea este doar o scuză.

Viata este frumoasa daca stii sa o traiesti! Sa fii optimist, sa gandesti ca totul va fi bine! Noi suntem puternici.Vom trăi pentru a vedea o nouă zi. Lipsa fricii îți deschide ochii.Dacă vrei ca viața ta să fie o poveste minunată, înțelege că tu ești autorul și în fiecare zi ai posibilitatea de a scrie o nouă pagină.Nu încerca să înțelegi viața.Trăiește-o!Viața este prea scurtă.Deci,fă tot ce poți și trăiește-ți viața la maxim!

loading...

Add comment