Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Recapătă-ți bucuria de a trăi datorită acestor 10 fraze motivaționale, spuse de Dale Carnegie

Dale Carnegie a fost un celebru autor american de cărți de literatură.El a stăpânit arta de a-ți face prieteni și de a influența oamenii.Cărțile lui l-au făcut faimos în întreaga lume.Astăzi, noi generații de antreprenori, influențatori și alți profesioniști citesc scrierile sale.El a fost unul dintre cei mai buni autori, care a inspirat oamenii să-și construiască încrederea în sine și să creadă că pot realiza orice în afaceri și în viață.În continuare vom enumera 15 dintre frazele sale motivaționale menite să te inspire data viitoare când vrei să renunți.Deseori problemele ne împânzesc viața, ne determină să ne îngrijorăm prea mult și să uităm cum e să trăiești viața cu plăcere.

Unul dintre cele mai tragice lucruri pe care le cunosc despre natura umană este că fiecare dintre noi tind să renunțe la viață. Cu toții visăm la o grădină magică de trandafiri peste orizont, în loc să ne bucurăm de trandafirii care înfloresc astăzi în fața ferestrelor noastre.

Nu vă fie teamă de dușmanii care vă atacă. Fie-vă frică de prietenii care vă măgulesc.

Când ne confruntăm cu oameni, amintiți-vă că nu aveți de-a face cu creaturi de logică, ci cu creaturi înfricoșate de prejudecăți și motivate de mândrie și vanitate.

Dacă vrei să schimbi pe cineva – începe de la tine. E mult mai binevenit și mult mai sigur.

Un zâmbet nu costă nimic, dar este atât de scump.

Nu face lucrurile bine, fă-le perfect.Fii îndrăzneț, fii primul, fii diferit, fii corect.

Niciodată nu încerca să te răzbuni pe dușmanii tăi, pentru că făcând astfel îți vei face mai mult rău ție, decât lor.

Secretul nenorocirilor noastre este că avem prea mult timp pentru a reflecta dacă suntem fericiți sau nu.

Fii un om ocupat.Este cel mai ieftin medicament din lume.Și unul dintre cele mai eficiente.

Expresia feței unei femei este mult mai importantă decât hainele ei.

loading...

Add comment