Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dragostea nu este ceea ce spui, este ceea ce faci pentru cei de lângă tine

La un moment dat în viață cu toții am crezut fiecare cuvânt pe care ni-l spuneau cei dragi.Le-am luat cuvintele drept adevărul cinstit al lui Dumnezeu și nu ne-am imaginat niciodată că vor minti sau se vor îndepărta de adevăr.Acest lucru nu se aplică nu numai relațiilor romantice, pe termen lung, ci și relațiilor de prietenie, relațiilor de părinți, relațiilor de familie, relațiilor de muncă și, cel mai important, relației noastre cu noi înșine.Dragostea nu este ceea ce spui.Dragostea este ceea ce simți și ceea ce faci pentru cei dragi.

Unii dintre noi consideră că „te iubesc” este un lucru cu adevărat dificil de spus. Pentru alții, acesta pleacă de pe limbă la fel de ușor ca un salut.Este mult mai ușor să găsiți pe cineva care vă spune „te iubesc”, decât să găsiți pe cineva care arată de fapt, în fiecare moment, fără să o spună.Durează doar o secundă să o spui, dar poate dura mult mai mult să o arăți.Dragostea este cel mai frumos lucru din lume atunci când este real și reciproc.

Imaginează-ți că cineva știe totul despre tine. Tot. Chiar și lucrurile mici. Lucrurile despre care ești jenat și nu vrei să le știe nimeni. Imaginați-vă că greșiți. Te iertă. Sunt suficient de înțelepți pentru a citi între rândurile situației și nu te judecă pentru asta. Ei te iubesc.Ei observă chiar și lucrurile mici, precum acea cicatrice deasupra ochiului. O urăști, dar ei cred că este drăguț. Este o parte din dvs. Ei îți iubesc inima. Compasiunea ta. Te cunosc și te acceptă așa cum ești. Aceasta-i dragostea.

Nu trebuie să încerci să fii perfect pentru persoana care te iubește.Defectele tale te fac unic.Dacă cineva te iubește, te acceptă.A spune „te iubesc” este important, dar a face este mai important. A spune acest lucru nu este suficient să ai o relație sănătoasă, fără a face nimic în acest sens. Dacă nu-ți exprimi dragostea în cuvinte, cealaltă persoană își poate pierde încrederea. Cuvintele fac promisiuni. Iar acțiunile trebuie să îndeplinească acele promisiuni.Nu te teme să iubești, fiindcă dragostea curată nu te poate răni niciodată.Este cel mai frumos sentiment de pe pământ.

loading...

Add comment