Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

La sfârșitul zilei,Dumnezeu va fi întotdeauna sursa puterii mele.

La sfârșitul zilei, Dumnezeu va fi întotdeauna sursa puterii mele.El va fi întotdeauna sursa de speranță care mă va trece prin cele mai grele vremuri. El va fi întotdeauna sursa de curaj care mă face să vreau să mă ridic dimineața și să încerc din nou sau să încerc mai mult. El va fi întotdeauna sursa de lumină atunci când drumul este întunecat și neclar.La sfârșitul zilei, Dumnezeu va fi întotdeauna sursa optimismului meu pentru că am încredere în el. Am încredere în planurile și dreptatea lui. Am încredere în lecțiile și calendarul său. Am încredere în pierderile și binecuvântările sale. Am încredere în îndrumarea lui și în calea pe care a ales-o pentru mine. Am încredere în mila Lui și în minunile Lui. Am încredere în el pentru că de fiecare dată când mi-am pierdut speranța, el m-a binecuvântat cu ceva de care să fiu recunoscător și de fiecare dată când am crezut că mă pedepsește, de fapt mă eliberează de un ciclu otrăvitor. Și de fiecare dată când mă simțeam mort înăuntru, el mă readucea la viață.

La sfârșitul zilei, Dumnezeu va fi întotdeauna sursa mângâierii mele. Îmi găsesc confort în munca mea și cu oamenii pe care îi iubesc, dar știu că totul se poate schimba într-o clipită. Știu că, oricât de solid pare totul, se poate dizolva cu ușurință, cu excepția lui. El este singura constantă din viața mea. El este singurul pe care mă pot baza fără teama că mă va schimba sau m-ar dezamăgi. La sfârșitul zilei, Dumnezeu va fi întotdeauna motivul din spatele fiecărui succes și a fiecărei realizări și a fiecărui obstacol pe care îl depășesc.

La sfârșitul zilei, Dumnezeu va fi întotdeauna sursa fericirii mele. Când îmi ascultă rugăciunile și le răspunde. Când mă redirecționează către o destinație chiar mai bună decât cea pe care o aveam în minte. Când mă împinge să-mi scot în evidență talentul sau puterea sau rezistența de fiecare dată când sunt aproape să renunț. Când mă împinge să mă trezesc și să mă îndepărtez de oamenii răi. Când mă ajută să mă detașez de lucrurile care nu sunt menite pentru mine.La sfârșitul zilei, Dumnezeu este mereu alături de mine în cele mai întunecate și mai dureroase momente, știu că nu mă va abandona și asta îmi dă toată puterea de care am nevoie pentru a trece și mă face să nu mă tem de cădere pentru că el va fi mereu acolo să aibă grijă de mine.

loading...

Add comment